Evein mož Maximillion Cooper daje svoje zadovoljstvo! Oglejte si najlepše fotografije para

Eve in njen mož, Maximillion Cooper , so naša srca jokala od veselja, odkar so leta 2014 zavezali vozel Govori Alumova romanca z britanskim milijonarjem se je začela že pred leti, njihove najlepše fotografije skupaj pa dokazujejo, da so še vedno srečnejši kot kdaj koli prej.

Eve in Max sta se prvič križala na Gumball 3000 leta 2010. Dogodek, ki ga je leta 1999 ustanovil lepi komad, je vsakoletni avtomobilski reli z 'tisočimi super avtomobili in udeleženci na epskem potovanju po vsem svetu,' Spletna stran . Po prvem srečanju sta bila v stikih in hodila štiri leta.

Spoznajte poslovneža Alum Eve Beau Maximillion Cooper 'The Talk'

Leta 2014 sta pevka 'Satisfaction' in Gumball 3000: Obala do obale zvezda je svojo ljubezen uradno uvrstila med romantično poroko, obkroženo z najbližjimi prijatelji in družino. V času, ko sta si izmenjala zaobljube, je Max razkril, zakaj sta se dvojica odločila, da bosta slovesnost izvedla na španski Ibizi.'Tako sem vesel, da sem Eve postavil za svojo ženo,' je škripel E! Novice . «Celotna izkušnja je bila neverjetna in oba sva tako vesela, da sva se zavezala. [Odkar smo se srečali na reliju Gumball 3000 leta 2010, se je zdelo prav, da je bila poroka na cilju relija [2014] na Ibizi, ki je bila zadnja postaja. »

Eve to počne veliko! Znotraj Rapperjevega čudovitega doma L.A.

V zadnjih nekaj letih zakona sta Eve in Max uživala v peščici skupnih izletov. The 3000 milj zvezdini štirje otroci, Jagger, Lotus, Mini in Cash, ki jih deli z bivšo ženo Julie Brangstrup , so jih pogosto opazili s slavnimi očetom in mačeho.

Ker sta skupaj hodila po hodniku, se Eve ni mogla bolj posrečiti, da je bil Max ob sebi. Poleg tega, da je postala ljubka mačeha štirih otrok svoje ljubezni, je reperka 'Gangsta Lovin' dejala, da 'se je poročila [jo] spremenila na veliko različnih načinov.'

Kohosti 'Talk' imajo izjemne neto vrednosti! Oglejte si, koliko zaslužijo

«Smešno je, ker sem res močno neodvisna oseba in sem bila vedno. Ker si poročen, se moraš nekaj odpovedati, «je nekoč povedala Kakav Fab . «Ne na slab način, ampak na način, da morate sedeti in zaupati partnerju, da vam bo lahko [pomagal] pri stvareh. Včasih mi mora mož reči: 'Chill. Zdaj si moja žena. Od tu lahko vzamem žogo. Sploh ne poudarjajte. '»

Ni čudno, da ima Eve vedno ogromen nasmeh na obrazu, ko je z Maxom!

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte najslajše fotografije para v teh letih.