Ste se kdaj vprašali, kaj Loni Anderson počne zdaj? Oglejte si, kako izgleda blondinka danes

Še vedno se dogaja pri 74 letih! V sedemdesetih, osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja Loni Anderson je bila ena najlepših žensk na televiziji. Hitro naprej vsa leta kasneje in nekateri se sprašujejo, kako je videti danes. Opozorilo spojlerja: še vedno je osupljiva.

Kot Burt Reynolds 'Nekdanja žena, Loni je bila najbolj znana po vlogi Jennifer Marlowe v njej WKRP v Cincinnatiju od leta 1978 do leta 1982. Ker pa se je njena igralska kariera upočasnila, se številni oboževalci sprašujejo, s čim se ukvarja zdaj. V zadnjih 11 letih je Loni zaslužila tudi v televizijskih nadaljevankah Tako razvpito , Moja sestra je tako gej , in Otroček očka .

Matt Baron / ShutterstockČeprav se na malih zaslonih ne pojavlja več toliko, Loni še vedno sledi hollywoodskemu življenjskemu slogu, tako da na rdečih preprogah zadene veliko različnih gala, premier in dobrodelnih prireditev. Julija 2017 je igralka stopila v Santa Monico v Kaliforniji, videti je bila mlajša kot kdaj koli prej v črni jeansi jakni, kavbojkah in blondinkah. Manj kot dve leti kasneje se je lepotica nasmehnila na 26. letni dirki za brisanje MS Gala v Los Angelesu.

Zvezdnice razkrivajo svoje skrivnosti, kako ostati mlad

V prejšnjem ekskluzivni intervju z Bližje tedensko , Se je Loni odprla glede sprejema svojih let. 'Ne rečem, da je tradicionalno dolgočasno, ampak sem babica in tudi ženske okoli mene,' je pojasnila. 'Mi se razlikujemo od tega stereotipa, zato je čas, da spremenimo videz babic!'

Rob Latour / Shutterstock

Loni, ki se je poročila trikrat, preden je našla ljubezen s svojim možem, Bob Flick, preživlja čas tudi s hčerko Deidro Hoffman, ki jo je sprejela s prvim možem Bruceom Hasselbergom. The Medicinske sestre igralka odprla o bitki hčerke za MS v prejšnjem intervjuju z Bližje . 'Morate iti naprej in izkoristiti vse, kar lahko,' je dejala o diagnozi svoje deklice.

Medtem ko je Loni s svojim sedanjim možem poročena od leta 2008, se je še vedno spominja odnos gor in dol s pozno Smokey in razbojnik zvezda - s katero je imela sina po imenu Quintin. «Včasih sem mu rekel:» Zakaj si to rekel? «Je ekskluzivno povedala Loni Bližje tedensko odpadkov, ki jih je imel nekdanji par, ko sta se razšla. 'Ljudje se ne zavedajo, da [tudi v najhujših časih] smo vedno bili v stiku.'

Glej Burt Reynolds in Sally Field's Relationship Timeline

Stvari so se sčasoma vendarle spremenile, ko se je duo spet zbližal. 'Najprej smo bili prijatelji, zadnji pa prijatelji,' je Loni razkrila na odprtju Feinsteina v Los Angelesu v klubu za večerjo Vitello. 'Čas je da gremo naprej.' Tako dobro!

Na / Shutterstock

Upamo, da se bo Loni kmalu vrnila na mali zaslon z bolj ikoničnimi televizijskimi nastopi!

  • Oznake:
  • igralke
  • Loni Anderson