Bivši Meg Ryan in John Mellencamp imata rad svojo mešano družino! Spoznajte 7 otrok kombinacije nekdanjega para

Meg Ryan in nekdanji John Mellencamp morda ne bosta več skupaj, toda spet, spet spet ostaneta prijateljski družini. Čeprav nikoli nista sprejela nobenega otroka skupaj, sta rom-com legenda in rocker «Jack and Diane» v svojih desetletjih trajajočih odnosih pomešala zarodo.

John svojo prvo hčerko Michelle deli s prvo ženo Priscilla Esterline . Po ločitvi leta 1981 se je poročil Victoria Granucci istega leta in je hčerki Teddi in Justice sprejemala skozi njun osemletni zakon. Potem ko sta leta 1989 odpovedala, je John s svojo tretjo ženo stopil po hodniku, Elaine Irwin , leta 1992, in dokončal svojo družino, ko sta prišla sinova Hud in Speck. Par se je ločil leta 2011.

Oglejte si Meg Ryan in John Mellencamp's Relationship Timeline

Kar zadeva Meg, pa Ko je Harry srečal Sally zvezda je ljubeča mama sina Jacka, ki ga je pozdravila leta 1992 s svojim takratnim možem, Dennis Quaid . Potem ko sta zakonca odpovedala po desetletju poroke leta 2001, je Ko se svet obrača alum je svojo družino razširil, ko je leta 2006 s Kitajske posvojila svojo najmlajšo hčerko Daisy.Ko sta John in Meg leta 2011 prvič postala par, se ne bi mogla bolj navdušiti, da bi se predstavila družini. Skozi leta sta se klana precej zbližala. Zmagovalec grammyja je bil večkrat celo opažen pri Neprespani v Seattlu zvezda in njena posvojena hči.

Oglejte si celotno časovnico zgodovine zmenkov Johna Mellencampa

Na žalost Jack in Meg pozval, da preneha oktobra 2019 . Čeprav je imel par se zaročil novembra 2018 vir blizu Delo Gir Zvezdica sem povedala Nas tedensko da je [[Meg] imela dovolj in končala [svojo zaroko]. »

Medtem ko je notranji opazil, da se 'ni obžalovala', je povedal ločen vir Bližje tedensko ločitev zagotovo ni bila lahka . 'Meg se je mučila zaradi tega in zaradi te odločitve potočila več kot nekaj solz,' je pojasnil poznavalec. «Janeza ljubi iz vsega srca - zelo močan je in rekla je, da ni nikoli čutila globoke in globoke ljubezni, ki ji jo je ponudil z nobenim moškim v življenju, niti v zakonih.«

Čeprav imajo dolgoletne zaljubljene ptice že zgodovino prekinitve in ponovnega združevanja, se zdi, da je njunih romantičnih odnosov za vedno konec. Glede na ločeno notranjo osebo, Janez je »končno napredoval« in »spet našel ljubezen« s strokovnjakom za lepoto Medicinska sestra Jamie Sherrill . 'Kolikor vem, je precej resno,' je aprila 2020 delil vir in opozoril, da sta nova para skupaj od marca.

10 največjih ljubezenskih zgodb Hollywooda vseh časov

Johnova hči Teddi tudi očetu želi najboljše. Po mnenju insajderja je Prave gospodinje z Beverly Hillsa zvezda je « res srečna »Za legendarni rock‘ n ’valjček. 'Teddi je prijatelj z medicinsko sestro Jamie,' je pojasnil vir. 'Pozna jo že nekaj časa - preden je začela hoditi z očetom.'

John in Meg morda gresta naprej, vendar bosta vedno imela posebno mesto v srcih drugih.

Pomaknite se po spodnjem delu in spoznajte družino sedmih otrok nekdanjega para!