Strokovnjaki pretehtajo plastično kirurgijo Kathy Griffin!

Odkar Kathy Griffin je postavila glavne naslove za svojo vulgarno fotografijo, na kateri je obglavljala Donalda Trumpa, oboževalci pa se sprašujejo, ali je komik s seznama A dobil kakšnega plastična operacija skozi leta!

V ekskluzivnem novem intervjuju z Bližje tedensko , so kirurgi pretehtali, kaj mislijo, da je naredila. Dr. Vartan Mardirossian vztraja, da je bila morda podvržena rinoplastiki in obrazu z laserjem s CO2. 'Koristila bi ji več volumna in konture na licih,' dodaja.Kathy v zgodnjih 2000-ih (levo) in leta 2016 (desno).

Dr. Andrew Miller deli, «Zdi se, da so bile njene oči narejene, ker lahko vidite več odprtine nad trepalnicami. Morda je bilo uporabljeno polnilo za lička. »

VEČ: Kathy Griffin jedi o svoji vojni z Ellen DeGeneres

'Prav tako bi lahko izvedli mini lifting ali dvig vratu, ker je bilo [v preteklosti] na vratu malo trakov, ki jih [zdaj] še ni mogoče videti,' je nadaljeval.

V preteklosti je bil 56-letnik je priznal, da je pri 26 letih dobil službo za nos . «Večkrat so mi rekli: 'Lepa bi bila, če ne bi bilo tega nosu. Več bi delali, če ne bi bilo tega nosu. Hej, si razmišljal, da bi si dobil službo za nos? ’Mislili bi, da imam nos velikosti Teksasa. Bila sem mlada in vtisljiva, kar so mi dovolj povedali, da sem začela verjeti, zato sem si dobila nos, «je takrat povedala Kathy.

https://www.instagram.com/p/BSmeMJZlstT/

Prav tako je v svojih spominih odkrila, da je bil postopek liposukcije zelo slab, Uradni izbor knjižnega kluba: Spomin po besedah ​​Kathy Griffin . Izkušnje so jo pustile na urgenci in jo na žalost skoraj ubile. Pokazala je nekaj fotografij v svoji knjigi in ob njih zapisala: «Želim, da ženske vedo, da je tako videti lipo. Ali ste prepričani, da ne želite samo malo več delati? »

Več od Bližje tedensko

Kathy Griffin se pokloni Joan Rivers

Oboževalci, ki špekulirajo, da je Robin McGraw dobil plastično kirurgijo

Poglejte, koliko se je obraz Barryja Manilowa skozi leta spremenil!

  • Oznake:
  • lepota
  • Kathy Griffin
  • plastična operacija