Torej ekstravagantno! Znotraj razkošnega doma Kelly Ripa v New Yorku z možem Markom Consuelosom

Ali so Kelly Ripa in Mark Consuelos jemanje najemnikov? Morda si to vprašanje zastavite, potem ko ste si ogledali njihov razkošen dom v New Yorku!

The V živo s Kelly in Ryanom gostitelj in Riverdale star živi v ekstravagantnem penthouseu na zgornji vzhodni strani Manhattna od leta 2013. Dolgoletni par je od modnega mogota kupil mestno hišo na East 76th Street za 27 milijonov dolarjev Luca Orlandi in njegova žena, supermodel Oluchi Onweagba .

Kelly Ripa in Mark Consuelos 'Otroci imajo zvezdniško kakovost! Spoznajte jih

Kelly in Mark sta se preselila v čudovit 7.796 kvadratnih metrov velik dvorec, potem ko je televizijska zvezda poudarila, da se je njihov nekdanji dom na ulici Crosby v SoHo počutil nekoliko gneče. Ko so dom leta 2015 dali na trg, se je prodal za 20 milijonov dolarjev, čeprav je bila prvotna cena 24,5 milijona dolarjev.Glede na New York Daily News , hiša, v kateri živita Kelly in Mark, je bila zgrajena leta 1882 in ima pet spalnic in šest kopalnic. Poleg velikih bivalnih prostorov, Vsi moji otroci penthouse alums se ponaša z dvema kaminoma, trendovskim strešnim vrtom, dvigalom in še veliko več.

Glej vsakič, ko sta Kelly Ripa in Mark osramotila svoje tri otroke!

Zdi se, da Kelly in njen čeden hubby - ki je vozel zavezal leta 1996 in si delita otroke Michaela, Lolo in Joaquina - ne bi mogla biti bolj navdušena nad njihovimi kopanji. Ne glede na to, ali uživa na družinskih večerjah v njihovi kuhinji ali s svojimi otroki obrezuje češnje na njihovem vrtu, Kelly oboževalcem daje vpogled v njeno življenje doma.

Penthouse Kelly in Mark je tudi idealen kraj za romantične zmenke. »Polna večerja na strehi z mojo najljubšo,« je nekoč TV producent fotografijo objavil preko Instagrama . Na posnetku je Kelly mogoče videti na družinski strehi, kako sedi pred modno jedilnico in gleda na čudovit pogled na New York.

Čeprav sta Kelly in Mark v začetku letošnjega leta med pandemijo koronavirusa preživela veliko časa z Michaelom, Lolo in Joaquinom, med pandemijo koronavirusa običajno ni tako, saj njuni otroki odraščajo. Michael diplomiral na univerzi v New Yorku maja 2020 in začenja svoje življenje, Lola pa tudi trenutno študent v bratovi alma mater.

Oglejte si Kelly Ripa in Mark Consuelos 'Sweet Relationship Timeline

Na srečo dvojca je njun najmlajši sin Joaquin še vedno doma. Zmagovalec emmyja se je odprl za vzgojo svojih otrok in se odkril glede resničnosti gledanja, kako se preobražajo v svoje ljudi. «V trenutku, ko vaši otroci odrastejo in nenadoma jih prosiš da preživim čas s tabo, «se je prej pošalila Nas tedensko .

Vendar so hollywoodske zvezde razkrile kako se bodo borili proti sindromu praznega gnezda ko pride čas, da se Joaquin odseli. 'Popolnoma goli bomo,' je smešno povedala Kelly Ljudje februarja 2020. «Ves čas. Zamenjali bomo ključavnice. Ljudje so všeč: ‘Oh, pogrešali boste otroke.’ Všeč mi je: ‘Ne vem, želim eksperimentirati s tem. Poglejte, kako to gre. ’»

Kelly in Mark bosta z ogromnim penthouseom nedvomno našla načine, s katerimi se bosta zaposlila.

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v njihovem bivališču!