Fancy Living! Oglejte si ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje ‘Today’

Zaradi Danes oddaja je bila posneta v New Yorku, mnogi kohostri živijo v dragih stanovanjih v mestu in ne v velikih dvorcih. Pravzaprav, Al Roker in nekdanji kohost Katie Couric oba živita na zgornji vzhodni strani Manhattna. Kar zadeva Hoda Kotb , ki je prevzel Matt Lauer Leta 2016 je priznala, da se še vedno navaja na 'muhe' newyorške nepremičnine.

'Gospa je bila všeč, tam je stanovanje, ki vam ga želim pokazati,' je povedala Katie Lee Gifford na Danes . «Tule je spalnica, zdaj pa poglejte prav sem, obrnite se, tu je dnevna soba! Stal sem v eni sobi in nisem mogel verjeti, da so to v najemu. « Ja, dobrodošla v New Yorku, Hoda!

Neto vrednost oddaje 'Today' Show Stars se giblje med 6 in 60 milijoni dolarjev

Čeprav je življenje v Velikem jabolku za domačina Oklahome postalo nekoliko šok, se je Hoda s svojim zaročencem povsem prilagodila, Joel Schiffman . Pravzaprav je Kathie Lee povedala, da je našla hiter način sprehoda s svojim psom.'Želite, da se vaš pes malo zažene, v New Yorku pa ga včasih kar pustim teči po hodniku,' je razkrila Hoda Danes . «Vržeš žogo, on pa samo steče po hodniku. V roki sem imel dve žogi, on pa je dirkal za njo. Enega sem vrgel po hodniku, segel sem navzdol, da bi prijel drugo žogo in pogledal navzgor, on pa je izginil! »

Na Hodino presenečenje je ugotovila, da so nekatere dejavnosti namenjene prostemu. Šele ko je pregnala svojega psa, je TV osebnost izvedela, zakaj se ljudje nikoli ne igrajo ulova v zaprtih prostorih.

Nič drugega kot nasmeh - vodnik po čudoviti družini Hode Kotb!

«Ni ga bilo več. Ni bil v dvorani, «je dejala. «Šel sem po hodniku in vrata nekoga stanovanja so bila razpokana; niso zaprli. Zbežal je v njihovo stanovanje in šel nekam po stopnicah. Dobesedno sem stal v neznankovem stanovanju in vpil 'Blake! Blake! Pojdi od tod! ’Bila sem prestrašena! Potil sem se! « LOL.

Izgleda, da se je Hoda tega dne naučil nekaj o življenju v New Yorku.

Oglejte si spodnjo galerijo in si oglejte stanovanja v apartmajih Danes voditelji oddaje!