Oboževalci špekulirajo, da je Amy Poehler noseča z dojenčkom št. 3 - glej slike!

Ali je mogoče, da Amy Poehler ima otroka na krovu?

Oboževalci igralke s seznama A ugibajo, da je Amy noseča s tem, kaj bi bil njen tretji otrok po zadnjih javnih nastopih. Na nekaterih fotografijah - ki jih lahko vidite na spodnjem video posnetku - Parki in rekreacija Zvezdica je videti, kot da se je morda nekoliko zredila od zadnjega, ko smo jo videli.

VEČ: Amy Poehler govori o otroštvu iz osemdesetih let - poglejte, kaj je razkrila!Konec junija se je igralka pojavila na Tonight Show za promocijo svojega najnovejšega filma, Hiša in govorice, ki jih pričakuje Amy, so se spet začele razplamtevati.

«Je Amy Poehler noseča? Ker ummm ... »ena oseba napisal na Twitterju z drugo dodajanje , «Oče je dobesedno samo zavpil name, da pridem iz svoje sobe in me vprašal, ali je Amy Poehler noseča.»

VEČ: Oglejte si Amy Poehler, Courteney Cox in druge zvezde, ki so na televiziji skrile svoje dojenčke

Kljub tračem Amy še ni spregovorila o tej temi. Z njo je že mama dveh sinov, Archieja (8) in Abel (6) nekdanji mož Will Arnett . V prejšnji intervju , se je 45-letnica pošalila, da je zaposlena mama.

Amy naprej Tonight Show 20. junija (Foto: Getty Images)

«Vedno sem imel službo, zato, ko sem imel dva otroka, nisem predvideval, da bom nehal delati. Upočasnil sem, kar sem z veseljem naredil. Bil sem hvaležen, da sem lahko. Večina ne more. Nisem pa imela v načrtu, da bi bila polno zaposlena doma, «je dejala. «To ne pomeni, da mislim, da bivanje doma, mati ni služba. Vsekakor je. To preprosto ni zame. Spomnite se mojega gesla: 'dobro zate, ne zame.' »Preveč smešno!

Torej je Amy noseča? Samo čas bo povedal!

Več od Bližje tedensko

Jennifer Aniston po nedavnem izletu sproži govorice o nosečnosti - glej sliko!

Katie Holmes pozira s tistim, kar je videti kot majhna otroška kvržica

Glej Tino Fey in več zvezd, ki so se poročile s krajšimi moškimi!

  • Oznake:
  • amy poehler
  • dojenček
  • fotografije
  • noseča
  • pazi