Fit in Fab pri 42 letih! Tako je zvezda Candace Cameron Bure iz 'Fuller House' še vedno videti najbolje

Ves čas svojega življenja Polna hiša , igralka Candace Cameron Bure igral je DJ Tanner - odgovorna, starejša sestra s slastnimi zlatimi ključavnicami in čudovitim fantom. Vendar se je v zakulisju zvezda na skrivaj borila s svojo telesno podobo. V svojih spominih iz leta 2011 Preoblikovanje vsega: motivacija za telesno in duhovno kondicijo , Je Candace razkrila, da se je v zgodnjih dvajsetih letih borila z bulimijo - ko pa je znova planila na prizorišče Fullerjeva hiša Premiera leta 2016 je bila zvezda vidno srečna in zdrava. Povedala je celo Ljudje , «Počutim se najprimernejšega in najmočnejšega, kar sem se kdaj v življenju počutil.» Torej, kako je igralka našla svojo popolno težo?Candace leta 1994.

Zvezda, ki ima zdaj 42 let, se je odprla Cosmopolitan o tem, kako je po treh otrocih spremenila svoj življenjski slog, delila je podrobnosti vadbe in prehrane, ki ustreza njenemu telesu. Za začetek se zvezda drži živil, kot so sadje in zelenjava, kvinoja, humus in juhe - in čeprav nima alergije na laktozo ali gluten, se ponosna mama izogiba mlečnim izdelkom, rafiniranim sladkorjem in beli moki. , «Niso dobri zate.» Kljub čistemu prehranjevanju si Candace vsake toliko časa privošči. 'Redno ne jem mlečnih izdelkov, veliko peciva pa vsebuje maslo ali mleko,' pravi. 'Če bi rekli, da nikoli ne uživam sladice, bi bila popolna laž.'

Igralka se tudi večkrat na teden znoji in poskrbi, da se pred vadbo napolni s polnozrnatimi zrni ali ogljikovimi hidrati, nato pa srka beljakovinski napitek. Candace raje meša svojo vadbo - kar pomeni, da bi lahko šla en dan na tek, nato pa naslednjič naredila trening moči ali tečaj pilatesa. Če ima čas, si izmisli eno uro, da zraven zažge kalorije njena trenerka Kira Stokes .

Oglejte si to objavo na Instagramu

Danes zjutraj lestev navzdol. Začnite s 6 sklec, desko za 10 sekund, nato 5 sklecev, desko za 10 sekund itd. @Kirastokesfit ubije trening fitnes igre !!!! (Morali bi ji slediti.) Pridružite se našemu izzivu # candaceandkira18k za sklece! 50 sklec na dan v 360 dneh = 18.000 sklecev v letu 2018! Če ne bi začeli 1. januarja pri nas, koga briga! Pridružite se zdaj in naredite, kar lahko! Ni vam treba narediti vseh 50 hkrati. Delam jih čez dan. Začnite na kolenih, če jih še ne morete na prstih. - P.S. To je bilo čisto na koncu moje 45-minutne vadbe za dvigovanje uteži!

Objava, ki jo je delil Candace Cameron Bure (@candacecbure) 25. januarja 2018 ob 21:30 PST

Čeprav je igralka ponosna na to, kar vidi, ko se pogleda v ogledalo, priznava, da ji delo v Hollywoodu še vedno lahko prinese negotovost. 'Ves čas imate vse oči, tako da bi vsak, ki trdi, da moški in ženske nimajo neke vrste pritiska, da bi bili vedno videti čim bolje, lagal,' pojasnjuje.

«Če kdo spremlja moj Instagram, ve, kako zelo rad delam, ker o tem ves čas objavljam. Ni tako, da moj lik za DJ-ja ali kateri koli del mojih Hallmarkovih filmov ali moja skrivnostna serija zahteva, da imam vitko, fit telo, «ugotavlja Candace. 'Zelo uživam v fitnesu, ker je to osebna izbira, ne pa zato, ker moram na določen način iskati svoje like.' Amen!

  • Oznake:
  • Candace Cameron Bure
  • Prehrana
  • vadba
  • zdravje
  • Izguba teže