Od plesišča do 'I Do' - glej Jenna Johnson in Val Chmerkovskiy's Relationship Timeline

Jenna Johnson in njen mož, Val Chmerkovskiy , imajo en epski odnos kot ljubimci in sodelavci Ples z zvezdami . Časovnica romance profesionalnega plesnega dvojca sega v čas, ko sta se prvič srečala na snemanju uspešnice CBS resničnostnega tekmovanja leta 2014.

Takrat je bil Val že dolgoletni plesalec, saj je bil v sezoni 13 v letu 2011 nastopil v tekmovalni seriji ABC. DWTS leta 2014 kot član skupine Torej mislite, da lahko plešete .

Znotraj DWTS 'Jenna Johnson in dom Los Angelesa Val Chmerkovskiy

V njihovem času na DWTS , Jenna in Val sta postala dobra prijatelja, vendar bo trajalo približno eno leto, preden se bosta začela romantično vpletati. Čeprav je bila njuna romanca od leta 2015 do 2016 nenavadna, sta svoj status para utrdila poleti 2017.



Ko so postali ekskluzivni, ni trajalo dolgo, da se je svetovni prvak v latinskem plesu »zaljubil« v čudovito koreografinjo. 'Veste, sem na odličnem mestu,' je dejal Insider na podelitvi nagrad Industry Dance Awards in Cancer Benefit Show avgusta 2017. 'Zelo sem hvaležen za to.'

10 največjih ljubezenskih zgodb Hollywooda vseh časov

Val je celo dražil zaroke. 'Ja, se temu reče tako, poročni hrošč?' prikupno je nadaljeval. «Ali pa sem dobil drugačen pogled na to, kaj veste, kaj je ljubezen in kaj sreča?»

Čedna srčna srčka in rjavolasa lepotica sta se poročila aprila 2019 in na svojem sta si delila sladke poklone enoletna obletnica poroke . «Tako sem ji hvaležen, da moram poklicati svojo ženo, da se ob tebi zbudim, da imaš to, ki jo ljubim vse življenje, tudi svojo torto moram imeti in jesti,« napisal prek Instagrama aprila 2020.

Tom Bergeron in še več! Glejte „Gostitelji in sodniki DWTS“ skozi leta

Jenna je prav tako praznovala poseben mejnik, ko je na svoj čudoviti posnetek naložila osupljiv posnetek obeh. «Noro pomisliti, da smo pred natanko letom dni praznovali z vsemi najožjimi prijatelji in družino!» napisala je. «Hvala za najlepše leto mojega življenja. Ljubim te.'

Zdaj, ko Jenna in Val uživata v življenju moža in žene, se veselijo dneva, ko si ustvarijo družino.

'Želim si otroke,' je rekel prvak v zrcalni krogli Nas tedensko septembra 2020. «Želim si dojenčke. Val si zelo želi dojenčkov. O tem smo zagotovo že govorili. To je naša prihodnost. To si želimo, ko se bo to zgodilo. »

Medtem se pomaknite po spodnji galeriji in si oglejte časovni načrt odnosa Jenne in Vala!