Garth Brooks in Trisha Yearwood že leta živita v Nashvillu! Oglejte si njihov dom

Garth Brooks in Trisha Yearwood v živo na prav strani Memphisa! Prepevalec »Friends in Low Places« in njegov zakonec iz zvezde country glasbe že dolgo živita v svojem ljubljenem domu v Nashvillu.

Garth je prvič kupil dom v Goodlettsvilleu v zvezni državi TN, le 15 milj izven mesta Music City, novembra 1990. Po poročilih je za 5551 kvadratnih metrov veliko zemljišče, ki leži na velikem zemljišču s površino 19,8 hektarja, plačal 432 500 ameriških dolarjev. Trisha se je nato preselila, potem ko sta leta 2005 zavezala vozel.

Oglejte si časovnico Garth Brooks in Perfect Love Trishe Yearwood

Zahvaljujoč njihovi skupni neto vrednosti več kot 400 milijonov dolarjev sta pevka «Thunder Rolls» in Trisha's Southern Kitchen star živijo v čudovitem dvorcu, ki ima sedem spalnic in šest kopalnic. Dom, ki sta si zakonca pridelala vzdevek »Blue Rose Estate«, se ponaša tudi z več dnevnimi prostori, jedilnicami in dokončano kletjo.Na svojem ogromnem prostoru dom Gartha in Trishe ponuja na tone razkošnih udobja. Čudovita hiša je opremljena z dolgim ​​dovozom, ki zagotavlja popolno zasebnost, razkošnim bazenom in spajem, garažo v velikosti 1.575 kvadratnih metrov in še več.

Spoznajte Gartha Brooksa in Otroke Trishe Yearwood

Preden sta se Garth in Trisha okoli leta 2014 v Nashville preselila za polni delovni čas, sta prej imela prebivališče v Malibuju v Kaliforniji. Po navedbah Raznolikost , zmagovalka nagrade CMA in pesmica pesmi »She's in Love With the Boy« je leta 2014 prodala rezidenco v slogu ranča za 7 milijonov dolarjev.

Garth in Trisha sta bila tudi lastnika drugega posestva v Oklahomi. Par je kupil dom že tistega dne, da je bil kos lahko blizu njegovih treh hčera, Taylor Brooks , Avgust Brooks in Allie Brooks po mami in bivši ženi Gartha, Peščen obrok , se preselil na območje.

Oglejte si svoje najljubše zvezde na podeželju nekoč in zdaj!

Žametne vrvi je poročal očarljivemu očetu, ki je bil poročen s Sandy od leta 1986 do 2001, obljubil Trishi, da se bodo vrnili v Nashville, ko bodo njegova dekleta končala srednjo šolo. Garth in pevec 'Vsako dekle v tem mestu' sta uživala življenje v svojem domu s sedmimi in devetimi spalnicami, toda pevec 'Dance' je držal svojo besedo, ko so leta 2014 prodali to hišo za 3,5 milijona dolarjev. Moti .

Zdaj, ko sta se Trisha in Garth za vedno vrnila v Nashville, ne bi mogla biti bolj navdušena nad skupnim življenjem doma. « Noro sem zaljubljena vanj , » Domače kuhanje s Trisho Yearwood avtor ekskluzivno Bližje tedensko leta 2019. «Tako dolgo smo bili dobri prijatelji [preden smo se poročili], zato mislim, da vas na koncu podpira prijateljstvo in spoštovanje.«

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije v domu para v Nashvillu!