Otroci Garth Brooks in Trisha Yearwood vedno čutijo svojo ljubezen! Spoznajte 3 hčerke Country Duo

Poleg tega, da je eden najbolj znanih umetnikov country glasbe, Garth Brooks je tudi ponosen oče svojih deklet. Prepevalec »Prijatelji v nizkih krajih« je s svojo kolegijsko ljubico vezal voz, Peščen obrok , leta 1986. Nekdanji par je skupaj sprejel tri hčere, Taylor Brooks , Avgust Brooks in Allie Brooks .

Postati oče je bil ogromen posel za Gartha, ki je leta 2000 dejansko vzel desetletja premora iz Hollywooda, potem ko je pozdravil svoje tri otroke. Takrat je novi oče, ki se je od Sandy ločil leta 1999, dejal, da bo počakal, da njegova najmlajša hči odide na fakulteto, preden se bo vrnil v country glasbo. Leta 2014 je držal svojo besedo in po Alliejevi maturi v srednji šoli debitiral težko pričakovano.

Oglejte si časovnico Garth Brooks in Perfect Love Trishe Yearwood

V času, ko ni bil v središču pozornosti, je Zmagovalec grammyja spoznala in se tudi zaljubila v umetnika iz države Trisha Yearwood . Le štiri leta po tem, ko je bila njegova ločitev od Sandy leta 2001 dokončno dokončana, sta se Garth in pevka 'How Do I Live' decembra 2005 izmenjala zaobljube.Čeprav Trisha ni imela svojih otrok od prejšnjih zakonov do bivših Chris Latham in Robert Reynolds , je postala ponosna mačeha Gartovih kiddos. Med klepetom z Bližje tedensko in drugih novinarjev na dogodku v New Yorku novembra 2019, se je približno odprl Garth kako «dobro» je bilo imeti Trisho ob sebi medtem ko je vzgajal hčerke.

Znotraj Garth Brooksa in dolgoletnega doma Trishe Yearwood v Nashvillu

»Moj najboljši prijatelj se je pojavil [in] mi je zelo pomagal,« je takrat zakril. «Tudi ona ni imela otrok. Tako smo bili nekako slepi in vodili slepe. » Kljub nekaterim izzivom je seronja »Če jutri nikoli ne pride« ugotovila, da sta vedno našla način za prijateljsko razumevanje z Garthino bivšo Sandy.

'Nikoli si ne bi želel ločitve, toda trije otroci in trije starši so delali zelo dobro - še posebej, ker so bile vse tri dekleta tomboje,' je pojasnil. «Tako so bili vsi na nogometu, lahkotnem terenu, karkoli že, softballu. Tako se nikoli ni kdo od teh otrok odpravil na teren, kjer vsaj eden od staršev ni bil na tribuni. »

Oglejte si svoje najljubše zvezde na podeželju nekoč in zdaj!

Sliši se, da imata Garth in Trisha precej močne temelje za svojo družino.

Pomaknite se spodaj, če želite izvedeti vse o Taylorju, Avgustu in Allie!