Spoznajte dvojčka ‘Božični dopust’ Zvezdnice Beverly D’Angelo z igralsko legendo Al Pacino

Če tega sploh ne bi imeli Beverly D’Angelo je bil nekoč v zvezi z ikoničnim igralcem Al Pacino , verjetno ne boste vedeli, da imata par v resnici dva otroka - in čas je, da jih spoznate!

The Božični dopust National Lampoon igralka, zdaj 67-letnica, in Oskar 79-letni zmagovalec se je prvič zbral leta 1997 v razmerju, ki bo trajalo do leta 2013. Vendar pa bosta imela še dva otroka - dvojčka Antona in Olivijo, oba na 18 let. naredi v družinskem okolju, » Počitnice v Vegasu stane enajst izključno razkril Bližje tedensko . 'Potem ko sva se poznala tri mesece, me je [Al] pogledal v oči in rekel:' Hočem, da si mati mojih otrok. 'To je vse, kar sem moral slišati.'

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Čeprav slavni dvojec ne bi zdržal. 'Zanosila sem pri 48 letih, rodila šest tednov po 49. letu starosti, do 51. leta pa sem kot samohranilka gledala na pokrajino,' je pojasnila Beverly. Medtem ko bi nekdanji par med bitko za skrbništvo imel svoje vzpone in padce, bi se sčasoma združil, da bi bil uspešen.Richard Young / Shutterstock

'Ključna stvar je ustvarjanje nove zgodovine in prehod od tistega, kar je ta odnos prekinilo, do novega odnosa do starševstva,' je pojasnila Beverly. «Najpomembnejše, kar sem se naučil, je, kako pomembno je sprejemanje. Vsi imamo željo spremeniti stvari, ki nam niso všeč, vendar ne morete spremeniti druge osebe. Razlike in vse stvari, ki so privedle do razpada, morate sprejeti na način, ki vam omogoča napredovanje. In iz svojega sistema podpore in ljudi, ki jih poznam in imam rad, sem ustvaril idealnega partnerja. »

Igralska legenda ima tudi 30-letno hčerko Julie Marie, ki jo deli z nekdanjo ženo Jan Tarrant. Čeprav Al o svoji družini ali osebnem življenju ne odpira niti tone, je nekoč razkril, da se svojih napak ne sramuje.

MEGA

'Povedal vam bom, zakaj - iz napak in veliko sem naredil, naučil sem se,' Al enkrat razloženo Bližje tedensko . «Skozi te napake sem spoznal ljudi in moje življenje se je spremenilo. Napake niso čisto napake, razen če zdrsnete s strehe. Potem se ne moreš vrniti. »

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti več o dvojčkih Beverly in Al!