Dom Giade De Laurentiis je dom popolnost! Oglejte si fotografije znotraj hiše Food Network Star's L.A. House

Giada De Laurentiis je bil a Živilska mreža zvezda že več kot desetletje, zato ni presenetljivo, da je lastnica osupljivega doma v Los Angelesu. Ljubljeni italijansko-ameriški kuhar deli čudovito hišo s svojo hčerko Jade in fotografije v notranjosti vas bodo zagotovo spustile v usta.

Ker Giada vedno kuha v kuhinji, oboževalci dobro poznajo njeno življenje doma. Vendar ljubeča mama - ki svojo edino hčer deli z bivšim možem Todd Thompson - je gledalcem omogočila vpogled v notranjost med snemanjem filma med pandemijo koronavirusa v začetku tega leta.

Giada De Laurentiis deli 5 dejstev, o katerih niste vedeli

'Če ste se kdaj vprašali, kako točno je vsak dan v mojem domu, je ta oddaja to!' je zapisala v prispevku na svojem blogu, Giadzy , v juniju. «Da, veliko je bilo kuhanja, ampak tudi potegavščin, blooferjev in nekaj kuharskih napak.«Giadin dom, kjer snema svojo serijo Food Network, je precej impresiven, saj vsebuje brezmadežno kuhinjo z zeleno barvo, masiven otok in najsodobnejšo elektroniko. Posestvo se ponaša tudi s številnimi spalnicami, kopalnicami, bazenom in čudovitim zunanjim bivalnim prostorom.

Oglejte si ogled brezmadežnega ranča Oklahoma Ree Drummond 'Pioneer Woman'

Medtem ko Vsakdanje italijansko star ima zavidljivo nepremičnino za snemanje za svojo oddajo, je pred kratkim leta 2019 kupila skromnejše bivališče v soseski Pacific Palisades v LA. CNBC , Je Giada kupila 3600 kvadratnih metrov velik bungalov sredi stoletja za 4,9 milijona dolarjev.

'Giada se želi zmanjšati in se osredotočiti na prostor samo za njo in njeno hčerko,' je takrat za omrežje povedal agent za kotacije Smith Cho iz podjetja Compass.

Čeprav je Giada postala lastnica zasebne nepremičnine, v njej še ne živi povsem. Po njenem Instagramu je v celoti raztrgala celoten bungalov in prenavlja prostor, da bo idealen zanjo, Jade in njenega fanta, Shane Farley .

Oglejte si to objavo na Instagramu

To bo zabavno ‍️

Objava, ki jo je delil Giada DeLaurentiis (@giadadelaurentiis) 5. februarja 2020 ob ​​19:07 PST

«Obnova doma: 1. del,» Giada v Italiji gostitelj je februarja objavil video prispevek. 'To bo zabavno.'

V posnetku je Giada svojim sledilcem omogočila popoln ogled njenega doma - na katerem so bile stene popolnoma raztrgane zaradi prenove. 'Od nekdaj sem si želela moderno moderno hišo,' je rekla, ko je stala na dnu svojega praznega bazena. 'Zdaj imam enega, vendar ga je treba resno preoblikovati.'

Komaj čakamo, da vidimo končni izdelek.

Medtem se pomaknite po spodnji galeriji in si oglejte fotografije doma, v katerem zdaj živi Giada!