Hiša Ginger Zee je njeno svetišče! Oglejte si turnejo v New York Houseu zvezde 'Dobro jutro Amerika'

Ingver Zee ne more si omisliti boljšega načina, kako preživeti dan kot biti doma z možem, Ben Aaron , in njuna dva otroka, Adrian in Na tisoče . The Dobro jutro Amerika meteorolog živi v čudovitem domu v okrožju Rockland v New Yorku. Ko enkrat vidite fotografije znotraj, se vam ne bo treba več spraševati, zakaj je njeno bivališče njeno svetišče!

Ginger in njen moški s TV moža živijo na svojem posestvu izven New Yorka od leta 2017. Par, ki je vozel vezal leta 2014, se je izselil iz svojega stanovanja v Velikem jabolku in prenovil svojo novo hišo, da je popolna za njihovo rastočo družino .

Oglejte si ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Čudovite zaljubljene ptice so bile tako navdušene, da so nepremičnine postale njihov sanjski dom, pravzaprav so dokumentirale preoblikovanje v seriji DIY z naslovom Realnost obnove: Ben in Ginger . Skozi sezono sta Ginger in Ben vzela oboževalce, ko sta raztrgala celotno strukturo in jo oživila.Po končani prenovi sta zakonca uživala v 1800 kvadratnih metrov visoki rezidenci. Razkošno stanovanje vključuje glavno spalnico z razkošno kopalnico, spalnico za vsakega od njihovih fantov in tone bivalnega prostora.

Dom je tam kjer je srce! Znotraj doma Al Roker's Valley Hudson River Valley

Zvezdnik ABC News in nekdanji Pickler in jaz gostiteljsko bivališče se ponaša tudi s polno kletjo, ki vodi na teraso in bazen, igralnico za Adriana in Milesa, zabavne sobe, jedilnico in še več. Za Gingerja mora biti njen najljubši del hiše njena kuhinja.

'Tako sem navdušena, da imam pravzaprav kuhinjo, ker že toliko časa živim v mestih, da imam ravno majhne apartmaje s kuhinjami, ki so zdaj manjše od otoka,' je povedala Nas tedensko februarja 2020. «Tako navdihujoče. Skuhal sem še veliko več, ker imam za to dejansko prostor, in pečice in štedilnik. To je precej posebno. »

Srečno mesto! Oglejte si dom zvezde Connecticut 'GMA' Star Robin Roberts

V začetku tega leta je Ginger med pandemijo koronavirusa začela preživeti več časa kot kdaj koli prej na svojem domu. Na srečo ima njena rezidenca dovolj prostora, da postavi ogromen zeleni zaslon, da lahko iz udobnosti svoje kleti poroča o vremenu. Čeprav ima delo od doma nekaj «izzivov», je opozorila, kako hvaležna je, če je obkrožena z družino.

«Vsako jutro sem tako hvaležen, da sem tukaj, da vidim svoje otroke, ko se zbudijo (nekaj, kar sem pogrešal večino njihovega življenja), in da slišim ptice, vidim sonce in se dotaknem trave z bosimi nogami med mojimi posnetki na GMA , »Se je junija čudila na Instagramu. 'To je utemeljeno in meditativno.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije znotraj Gingerjevega doma!