Goldie Hawn in Kurt Russell sta ponosna starša 4 otrok! Spoznajte mešano družino parov

Ni mogoče zanikati Goldie Hawn in Kurt Russell sta starša ene najlepših hollywoodskih družin. The dolgoletne zaljubljene ptice Skupaj sta od leta 1983 in sta mamica in oče njunih štirih otrok, Oliver Hudson , Kate Hudson , Boston Russell in Wyatt Russell .

Skozi desetletja hollywoodskega igranja sta Goldie in Kurt oboževalce vzljubila njihov trdno razmerje in čudovito mešano zalego. Preden sta postala par, pa je Prekrov alumi so bili prej poročeni.

Glej Kurt Russell in Goldie Hawn's Relationship Timeline

Od leta 1976 do 1982 je bila Goldie v zvezi s svojim drugim možem, Bill Hudson . Nekdanji par je pozdravil najstarejši sin Oliver leta 1976, ki ji je sledila Kate leta 1979. Karta pa Kurta Pobeg iz New Yorka zvezda je zvezala vozel z bivšo ženo Sezona Hubley leta 1979. Nekdanji par je leta 1980 postal oče in mati sina Bostona, preden sta se leta 1983 ločila.Po ločitvi zvezd sta se Goldie in Kurt leta 1983 med snemanjem križala Swing Shift . The Nagrobnik igralec se je nekoč spomnil očarljivega in smešnega načina, kako je Goldie prosil za zmenek.

Kakšna družina - spoznajte Goldie Hawn in 6 Grandkids Kurta Russella!

'Bil sem hudo mamil in Goldie sploh nisem poznal zunaj tega, da sem že vrsto let delal z njo,' je med epizodo Conan . «Preprosto nisem imel v mislih, kaj bom videl, ona pa je imela čudovito telo. Torej, prva stvar, ki se je pojavila, je bila: 'Človek, imaš čudovito postavo.' Hitro se je pojavila in bi lahko šlo narobe, in rekla je: 'Zakaj hvala.' »

Glede na to, da sta jih dva zadela, sta kmalu postala ekskluziven par in skupaj sprejela svojega edinega otroka Wyatta leta 1986. Čeprav ikonični dvojec ni nikoli hodil po hodniku, sta med vzgojo sprejela svojo vlogo staršev zadnjih nekaj desetletij.

Oglejte si najlepše fotografije vnukinje Goldie in Kurta, Rani Rose!

Poleg tega, da sta Goldie in Kurt najboljša mama in oče njunih otrok, sta tudi ljubeča babica in dedek svojega vedno večjega števila vnukov. Med klepetom z Danes v letu 2014 Prvi klub žena igralka odprla o starševstvu in se razburjala, ko je videla, kako njeni dojenčki lastnim otrokom postajajo 'neverjetni starši'.

»S Kurtom sva tako ponosna,« se je začudila. 'Veliko zrcalijo način, kako so bili vzgojeni, in to ti samo pokaže, kako pomembno je, da svoje otroke dobro vzgajaš, saj bodo dobro vzgajali svoje otroke.'

Oglejte si spodnjo galerijo za popoln vodnik po mešani družini Goldie in Kurta!