Goldie Hawn se sprehodi okoli LA s sinom Kurta Russella Bostona ob izbruhu koronavirusa

Znane osebnosti se malo zmešajo med redom koronavirusa, ki je bolj varen doma v Kaliforniji. Sredi pandemije Goldie Hawn se s fantom mirno sprehodila po svoji soseski Kurt Russell Sin Boston Russell in par je sprožil nekaj svežega zraka in začutil toplo sonce na obrazih.

Goldie Hawn in Kurt Russell sta ponosna starša 4 otrok! Spoznajte jih

Za izlet si je 74-letna Goldie nadela par črnih gamaš, ki so se ujemale z njeno prikupno majico brez rokavov in superge. 40-letni Boston pa je nosil ohlapne hlače in sivo jopico. 69-letni Kurt si Boston deli z nekdanjo ženo, Sezona Hubley . Par sta bila poročena od 1979 do 1983. Po ločitvi je Kurt našel ljubezen z Goldie in julija 1986 sta pozdravila sina, Wyatt Russell .

Vendar pa je bila Goldie že mamici za dva mlajša otroka - Oliver Hudson , 43 in Kate Hudson , 40 - koga deli z bivšim možem, Bill Hudson . Ko je končno napočil čas za Prekrov zvezde, da se pridružijo svojim družinam, je Kate dejala, da se je zdel prav poseben trenutek.«Spomnim se, ko sem prvič videl Boston. Prvič se spomnim, da je Kurt govoril o svojem sinu, in spomnim se, da je bilo zame skoraj tako, kot da je bil tako velik trenutek. Bilo je kot 'Moja mama je očitno noro zaljubljena v tega tipa,' in zame je takrat kot 'Ali bo to moj oče?' In srečala sem se z njegovim sinom, kar je pomenilo ... ali to pomeni, da je to moj brat ? '»Se je spomnila na« Bratje in sestre Revelry. »

Odnos Goldie Hawn in Kurta Russella - Oglejte si njihove najlepše trenutke skupaj!

«V tako mladih letih je bilo s tem veliko opraviti,« je dodala Kate. Vendar se Oliver ni počutil enako. »Bil sem kot da nekam lebdim v vesolju,« se je pošalil. 'Nisem imel nobenega od teh občutkov.'

Pomaknite se spodaj in si oglejte slike Goldie in Bostona v Los Angelesu!