Gordon Ramsay je pripravil nevihto v svojem počitniškem domu v Cornwallu - znotraj njegove hiše

Z dovoljenjem Oscarja Ramsayja / Instagram

Lahko rečete razkošno? Gordon Ramsay ima tri čudovite domove po vsem svetu: enega v Cornwallu, drugega v Los Angelesu in tretjega v Londonu. Čeprav gre v Cornwall le zato, da bi preživel počitnice z družino, se je slavni kuhar med izbruhom koronavirusa odločil, da bo tam zamenjal stvari in karanteno.

Po navedbah Merilnik , kraj je tako razkošen, da je vreden več kot 4 milijone dolarjev in ima zapuščeno plažo in sanjski razgled na podeželje. Če Gordon ali njegova žena, Tana Ramsaj , želijo tudi teči, potem pa lahko, ker ima lastnost ob plaži toliko zunanjega prostora.Njegov mali kuhar! Oglejte si najslajše fotografije Gordona Ramsayja najmlajšega sina Oscarja

Ne samo to, Gordon je s svojo modno kuhinjo svojim oboževalcem pokazal, kako pripraviti okusne jedi v zaklenjenem položaju. Na fotografijah, ki jih je Tana delila na svojem računu v družabnih omrežjih, lahko vidite, da imajo vse naprave, ki jih potrebujejo. Od neštetih loncev in ponev do stenske pečice in mikrovalovne pečice, ima Gordonov dom vse, kar potrebuje za nadaljnje izpopolnjevanje svojih spretnosti.

Vendar pa je karantena s petimi otroki - Megan, Holly, Jackom, Matildo in dojenčkom Oscarjem dobila najboljše Peklenska kuhinja zvezda. «Biti obtičal v moji hiši s temi petimi požrešnimi otroki je živa nočna mora. Mi lahko prosim poveste, kdaj se bo vse to končalo? » Gordon je v šali povedal gostiteljici Roman Kemp v prejšnji epizodi njegove radijske oddaje. «Vsak dan je enak. Sem rezidenčni kuhinjski vratar in s prsti delam do kosti. V zadnjih 10 dneh sem pošteno skuhal več hrane kot v zadnjih 10 letih moje kariere. »

Vsi ti kuharji v kuhinji - vodnik po 5 otrocih Gordona Ramsayja!

A čeprav se Gordon počuti, kot da ga vozijo po steni, jih ima vseeno rad. Družina ima čudovite spomine na svoj dom v Cornwallu, vključno s časom, ko so tam preživeli božič leta 2018. Vsi so pomagali okrasiti veliko božično drevo, ki je sedelo tik ob udobnem kaminu in ogledalu v dnevni sobi.

Pomaknite se spodaj in si oglejte slike njegovega čudovitega doma v Cornwallu!