Gwen Stefani je ena od svojih mamic! Spoznajte 3 sinove pevke 'Sweet Escape'

Ko gre za glasbo in modo, vsi vedo Gwen Stefani je strokovnjak. A obstaja en vidik življenja zabavljača, ki bi se ga morali ljudje tudi zavedati: kako velika mati je svojim trem sinovom Kingstonu, Zumi in Apolonu.

Gwen deli svoje fante z bivšim možem, Gavin Rossdale . The Glas sodnik in Bushov frontman sta v 13-letnem zakonu pozdravila svoja otroka. Čeprav je nekdanji par leta 2015 odpovedal, je še naprej počel vse, kar je v njihovi moči, da bi bil največji očitki za svoje najmlajše .

Najslajši citati Gwen Stefani o tem, kako biti mama njenim trem fantom

«Veste, oba jih uspeva nahraniti in bolj ali manj pravočasno spraviti v šolo!« Gavin je povedal Nas tedensko maja 2019. «[Otrokom] gre res dobro. Res so srečni in to je to. 'Bivši hollywoodski igralci 'delajo po svojih najboljših močeh', da bi svoje otroke naučili, ko odrastejo, vendar je nekdanja pevka No Doubt razkrila od svojih fantov se je dejansko veliko naučila . Med klepetom z Oblika revije oktobra 2019, je Gwen dejala, da so jo sinovi 'naučili, kako biti bolj organizirana.'

Oglejte si razmerje Gwen Stefani in Blakea Sheltona

'Doma sem živel do 26. leta, nato sem imel vodjo potovanja, nato menedžerja, nato pomočnika,' je super zvezdnik povedal za prodajalno. «Na turneji imate celo nekoga, ki ima ključ vaše hotelske sobe. Toda kot mama moraš biti ti glavna. «

Preko svojih otrok je ikonski tekstopisec tudi »odkril«, da ima disleksijo. Med odkrito razpravo z Zane Lowe za epizodo njegove serije 'Doma doma' decembra 2020 je Gwen dejala, da je prišla do zaključka, potem ko so njeni otroci začeli težave z branjem.

'Vsakdo ima stvari, ki se zgodijo, moja pa je bila to,' je dejala v skupni rabi z gostiteljem Apple Music . 'In zdi se mi, da veliko težav, ki sem jih imel, ali celo odločitve, ki sem jih sprejel zase, izvirajo iz tega, ker imajo zdaj otroci - očitno je vse to genetsko - nekaj teh težav.'

Poiščite vse podrobnosti v domu Gwen Stefani in Blake Shelton's L.A.

Na srečo pevka 'Sweet Escape' ni v stresu zaradi boja svoje družine z zelo pogosto učno motnjo. 'Zdaj imajo vse te ugodnosti,' je pojasnila. «Imajo te neverjetne učitelje in šole in jim ni treba sram. Razumejo, da njihovi možgani delujejo drugače. Vsi naši možgani vedo, veste kaj mislim? »

Nekateri dnevi so morda težji kot drugi, toda Gwen je dobila dodatno podporo od svoje dolgoletne ljubezni, Blake Shelton , s katerim je napovedala svojo zaroko oktobra 2020. Odkar je leta 2015 pesnik »Božja dežela« vstopil v življenje svoje bodoče žene, so ga njeni otroci oboževali.

« Pravzaprav je dober oče , »Gwen je nekoč zabruhnila med nastopom na Danes . «Zelo mi je pomagal, zato sem dobesedno prišel do točke, ko sem rekel:» Moraš domov, rabim pomoč. «Težko je. Imam tri fante. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti več o treh Gweninih otrocih!