Otroci Gwen Stefani 'Can't Wait', da se poroči z Blake Shelton

Družinska zadeva! Gwen Stefani ' trije sinovi - Kingston, Zuma in Apollo - 'ne morejo čakati' nanjo in bodočega očima Blake Shelton ' s poroko po njihovi zaroki , pove notranji Življenje in slog . 'S fanti je bil že tesno povezan.'

Nekdanja 51-letna pevka No Doubta in 44-letni country crooter hodita od leta 2015, veliko časa pa je preživel z njenimi otroki, ki jih deli z bivšim možem Gavin Rossdale .

Glej vse, kar sta o poroki govorila Gwen Stefani in Blake Shelton

«Blake dobrote Gwenini otroci, kot da so njegovi , »Nadaljuje insajder. «Obožuje jih in radi se družijo z njim. Blakeov odnos z otroki se ne bo veliko spremenil, ko bo uradno postal očim. »Med preživljanjem časa na ranču Oklahome pevca 'Božja dežela', skupnimi nastopi na rdečih preprogah in prazniki ni presenetljivo, da se je Blake tako zbližal s Kingstonom, 14, Zumo, 12 in Apollom, 6. Grde lutke zvezda je priznal, da ni mogel verjeti, kolikšno 'odgovornost' je prinesla njegova nova vloga.

«To je strašljiv trenutek zame, ker je eno, da sem ves čas z otroki in da sem njihov prijatelj ... vendar moraš čez nekaj časa upoštevati, da začnejo poslušati stvari, ki jih rečeš, in veliko je tega odgovornosti, ki je s tem povezana, «je dejal pevec« Ol 'Red »med nastopom na Danes julija.

Najslajši citati Gwen Stefani o tem, kako biti mama njenim trem fantom

To še ne pomeni, da se ni spopadel z Gweninimi fanti. 'V zadnjih 20 letih smo, kot bi si želel, da bi imel čas, počeli stvari, za katere sem si želel,' je nadaljeval, medtem ko je cvil, da je srečnejši kot kdaj koli prej.

Ni skrivnost, da sta Gwen in Blake po vseh teh letih popolnoma na udaru. Royce Lovett , nekdanji Glas tekmovalec in član ekipe Gwen, je govoril z Življenje in slog približno romanca para .

AFF-ZDA / Shutterstock

«Veste, kako so nekateri zaljubljeni, toda na njih so stvari, ki jim niso všeč?» Lahko ugotovite, da sta si resnično najljubša oseba, 'je dejal Royce novembra 2019.' Mislim, da je to res kul ... veste, kaj mislim? Samo zato, ker običajno - no, še nikoli nisem delal z ženo - ljudje pa pravijo, da ko imata isto službo in sodelujeta kot zakonca, da je včasih lahko nekoliko grobo, a težkega trenutka ni bilo pogled, ki ga ne bi smeli reči. «

Poroka Gwen in Blake bo tako poseben dan!

  • Oznake:
  • blake shelton
  • gwen stefani