Halle Berry pojasnjuje, zakaj se je skozi leta umaknila iz Hollywooda: 'Nisem izginila, trgovala sem'

Postavljanje rekorda naravnost! Halle Berry je v četrtek, 10. oktobra, prišla na Instagram in razkrila, zakaj je naredila korak nazaj od hollywoodskih žarometov. 53-letna lepotica je delila seznam razlogov, zakaj ni 'izginila' iz središča pozornosti, ampak tisto, s čimer je namesto tega 'trgovala' skozi svoj premor.

«Včasih je najpomembnejša beseda, ki se je lahko naučite,» Ne «️ - preko @mattgottesman,« Monster's Ball igralka zapisala v svojem napisu. Na fotografiji, ki jo je delila, je Halle razložila, zakaj se je odločila, da hollywoodsko superzvezdo zaustavi.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Včasih je najpomembnejša beseda, ki se je lahko naučite, »Ne«. ️ - preko @mattgottesmanObjava, ki jo je delil Halle Berry (@halleberry) 8. oktobra 2019 ob 10:24 PDT

«Nisem izginil. Trgoval sem: noči za iskanje znanja, zabave za intimna druženja, lovljenje denarja za namene, nesmiselno delo za mojo strast, zaposlitev za zaščito časa, izsiljevanje duše za iskanje duše, življenje za druge, da bi živeli moje življenje, »je pisalo v sporočilu .

Ljubitelji Z oskarji nagrajeni igralka hitro preplavila odsek komentarjev objave s sporočili za navdihujočo zvezdo. «Hvala @halleberry, to sem resnično potreboval!» en oboževalec je zavil, drugi pa je odmeval: 'Govorite kot kraljica.' Tretji oboževalec se je oglasil in zapisal: «Zelo ste lepa oseba, polna modrosti in zelo prijazna. Veliko ljudi okoli sebe širite srečo. »

Odkar se je hollywoodska kariera upočasnila, Halle uživa življenje kot mati dveh otrok. The Catwoman igralka - ki je mama 11-letna hči Nahla z ex Gabriel Aubry , tako dobro, kot 6-letni sin Maceo z nekdanjim možem Olivier Martinez - odprl o boj žongliranja z delom in materinstvom .

'Nikoli ga ne uravnotežiš popolnoma,' je iskreno priznala Ljudje julija 2017. 'Tam se nenehno borimo malo več časa, malo več časa tukaj in se ves čas počutimo nekoliko krive.'

Shutterstock

V prejšnjem intervjuju z Bližje tedensko , Se je Halle odprla o svoji odločitvi, da se osredotoči na svojo kariero in imeti otroke pozneje v življenju . Čeprav je rjavolaska lepotica čakala, dokler ni starejših od 40 let, da bi imeli dojenčke , Je Halle menila, da čas ne bi mogel biti popolnejši.

'Veliko bolj ste pripravljeni biti starši po 40 letih kot pri 20 letih,' je pojasnila na premieri v New Yorku John Wick: 3. poglavje - Parabellum maja. «Se bolje poznaš.» Ko ste starejši, 'ste veliko stvari naredili zase, sebično,' je pojasnila in se sklicevala na svojo desetletje dolgo kariero. 'Ko počakate do pozneje v življenju, lahko svoje otroke resnično potisnete naprej na bolj smiseln način.'

Halle je tako polna modrosti!

  • Oznake:
  • Halle Berry