Zgodovina zmenkov Halle Berry: Oglejte si vse znane moške, ki jih je imela od Michaela Ealyja do Kevina Costnerja

Pojdi, punca! Halle Berry je bila ikona filmske industrije že več kot 30 let - in ves ta čas je imela tudi svoj dober delež zelo lepih (in slavnih!) fantov.

Dobitnik oskarja zgodovina zmenkov je v bistvu kdo je kdo vročih hollywoodskih komadov. Na primer, ali ste vedeli, da je bila nekoč v zvezi Kevin Costner ? Kaj pa če Shemar Moore ? Ali Michael Ealy ? Ste že ljubosumni ?!Halle se je poročila trikrat. Bila je prvič pripeta na baseball zvezdo David Justice od leta 1992 do 1997 Monster's Ball zvezda nato vezala vozel s kantavtorjem Eric Benet leta 2001, vendar so se tudi oni leta 2005 razdelili.

Sledili so svojim srcem! Oglejte si slavne pare, ki so se zaljubili na prvi pogled

Slavno datiran model Gabriel Aubry - s katero ima 11-letno hčerko Nahlo Arielo Aubry - od leta 2002 do 2010. Halle se je leta 2013 tretjič poročila s francoskim igralcem Olivier Martinez in par sta oktobra 2013 pozdravila svojega 6-letnega sina Macea Roberta Martineza. Vendar sta leta 2016 igralka in Olivier na žalost dobila ločen .

V prejšnjem intervjuju je Halle priznala, da je žal se počutila 'krivo in odgovorno' za svoje pretekle neuspešne odnose . «[Kot] ženske gremo v zakon, misleč, da bo trajalo večno in da je to naš princ na bleščečem konju. To so me pravljice naučile kot otroka ... in danes sem nekako proti pravljicam, «je dejala. 'Naučil sem se spopadati s tremi propadlimi zakoni, kar pa ni bilo lahko, še posebej, če so vpleteni otroci.'

Nič drugega kot smeh! To so najbolj smešni pari slavnih na Instagramu

'Ko [vaša zveza] razpade, se zdi velik neuspeh in veliko razočaranje,' je dodala Halle. «Pogosto sem se počutil krivega in odgovornega. Trpel sem veliko bolečin in tesnob. '

Toda kljub vsemu je Halle ostala močna. V torek, 14. januarja, je Instagramu delila svoj avtoportret in ga napisala: «Sem ponosen na žensko, ki sem danes , ker sem skozi pekel časa postala njena. » Prekleto imaš prav! Če to ni inspirativno, potem ne vemo, kaj je.

Pomaknite se spodaj in si oglejte celoten vodnik po zgodovini zmenkov Halle!