Najponosnejši dosežek Halle Berry sta njena dva otroka! Spoznajte hčerko Nahlo in sina Macea

Nobenega dvoma ni, da je materinstvo eno izmed njih Halle Berry S ponosnimi dosežki. Ko Monster's Ball zvezda ne ubija hollywoodske rdeče preproge ali igra v novem filmskem filmu, ves čas se vpije s hčerko Nahlo in sinom Maceom.

Halle je materinstvo prvič doživela, ko je leta 2008 skupaj z bivšim rodila najstarejšega otroka Nahlo Gabriel Aubry . Ko je leta 2010 poklical s kanadskim modelom, je John Wick 3 igralka je zvezala vozel z zdaj bivšim možem Olivier Martinez julija 2013 in Maceo pozdravil le nekaj mesecev kasneje oktobra.

Oglejte si celotno časovnico zgodovine zmenkov Halle Berry

Kot oboževalci vedo, je Halle neizmerno ponosna, da je starejša mama. Zmagovalka oskarja - ki je bila v času prihoda hčerke mini-me Nahle stara 41 let - je prej razmišljala, zakaj v prejšnjih letih svojega življenja ni imela otrok .'Veliko bolj ste pripravljeni biti starši po 40 letih kot pri 20 letih,' je ekskluzivno pojasnila Halle Bližje tedensko maja 2019. «Se bolje poznaš.»

Mama, ki ljubi, je rekla, ker je starejša in je bolj pripravljena skrbeti za svoje otroke. 'Veliko stvari ste naredili zase [ko ste starejši], sebično,' Catwoman je pojasnila igralka. 'Ko počakate do pozneje v življenju, lahko svoje otroke resnično potisnete naprej na bolj smiseln način.'

Halle je prej jedla še posebej je hvaležna, da je mama samohranilka . 'Veliko sem se naučila, ko sem bila s svojimi otroki,' je aprila povedala med Instagram Live. 'Trenutno so zame najboljša družba in ko sem se ločil od Maceovega očeta, sem že tri leta sam - zagotovo tako.'

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Ker ne čuti potrebe po hitenju ali sprejemanju nečesa, se ji ne zdi trajno, je Halle rekla, da si ta čas vzame s svojo zalego. »Saj ni, da je z ljudmi, s katerimi sem bila, kaj narobe,« je nadaljevala, »ampak počakala bom na tekmo, sicer bom ostala sama, bila s svojimi otroki in svoje življenje delala tako, kot to počnem . »

Pojdi, Halle!

Pomaknite se po spodnji galeriji, da spoznate njene otroke, Nahlo in Maceo!