Je imel Barry Manilow plastično kirurgijo? Oglejte si njegovo preobrazbo skozi čas!

Že leta se oboževalci sprašujejo, koliko plastična operacija Barry Manilow je prišel. Torej si zaradi tega podrobneje ogledamo spreminjanje videza pevke skozi čas!

VEČ: Barry Manilow o skrivanju odnosa z Garryjem Kiefom - «Nisem hotel razočarati svojih oboževalcev»

Po poročanju več medijev je 73-letna zvezda doživela a lifting obraza , operacija vek, vsadki ličnic in operacija nosu v preteklosti. Po poročanju naj bi ga tudi prejeli Injekcije botoksa .Barry leta 1970 (levo) in 2017 (desno).

Leta 2003 je Barry objavil naslove, ker naj bi pripravil tako zgornji kot spodnji dvig obraza, da bi zategnil kožo obraza in odstranil povešeno kožo okoli oči.

VEČ: Barry Manilow se poroči s svojim dolgoletnim menedžerjem Garryjem Kiefom - Pridobite podrobnosti o njihovi presenečeni poroki!

Mesec dni preden je izbruhnila novica o Barryjevem liftingu, je priznal, da bo na operaciji, da si popravi zlomljen nos. To domnevno po tem, ko je v temi nenamerno zašel v steno. «Jaz sem zavil levo namesto desno in treščil v steno. Morda bom moral popraviti nos in s tem nosom bo potrebna večja operacija, «je takrat dejal.

Barry je nastopil leta 2012.

Vendar je zdravnik predhodno povedal Dnevna pošta da je bila Barryjeva anekdota o zlomljenem nosu morda le kritje za izbirni postopek plastične kirurgije. 'Veliko pacientov si izmisli zapletene zgodbe, da pojasni, zakaj so bili operirani, da ne bi rekli, da si preprosto delajo nos,' Dr. Alex Karidis rekel.

VEČ: Barry Manilow «Duets» z pozno Whitney Houston v oddaji ‘The View’ - glej video!

Torej, koliko plastične kirurgije je imel Barry? Če ne bo spregovoril, katere postopke je dobil, morda nikoli ne bomo zagotovo vedeli.

Oglejte si galerijo, da vidite Barryjev spreminjajoč se videz skozi čas!