Je Renée Zellweger dobila plastično kirurgijo? Strokovnjaki menijo, da je botoks (EKSKLUZIVNO)

Si to ti Renée Zellweger ? V zadnjih letih je z oskarjem nagrajena igralka začela izgledati nekoliko drugače. Preobrazba 48-letnika se je sprožila plastična operacija govorice več kot nekajkrat v njeni karieri, toda Dnevnik Bridget Jones zvezdnica je vedno zanikala, da bi šla pod nož, temveč je svoj novi videz pripisovala spremembi življenjskega sloga.

«Vesel sem, da ljudje mislim, da izgledam drugače! Živim drugačno, srečno, bolj izpolnjeno življenje in navdušena sem, da se morda kaže. Moji prijatelji pravijo, da sem videti mirno. Zdrava sem, «je nekoč izjavila.Reese v letih 2008 (levo) in 2017 (desno)

Vendar plastični kirurgi mislijo drugače. Bližje tedensko izključno klepetal s strokovnjaki, ki so pretehtali nedavni igralkin nastop. Dr. Andrew Miller navaja: 'Videti je, da je zaradi dviganja obrvi morda imela botoks na čelu ali dvig obrvi.'

In Dr. Adam Hamawy se strinja. «Videli smo nekaj sprememb glede videza Renée Zellweger. Pred nekaj leti lahko vidimo, da je imela preveč botoksa, ki je čelu dal ta zmrznjen videz. Od takrat je videti, kot da uporablja manj botoksa in omogoča mehkejši bolj naraven videz, hkrati pa ohranja njegove prednosti proti staranju, «je povedal Bližje . «Preostale spremembe, ki jih vidim, so po mojem mnenju lahko posledica nihanja teže. Resnično mislim, da ni dobivala polnil ali injekcij maščob, kot so mnogi mislili. Verjamem, da se je preprosto zredila in jo vidimo zdaj, ko jo je spet izgubila. »

Dr. Vartan Mardirossian odprla tudi o igralkinem obrazu in priznala, da je med drugim morda dobila polnilo na lica in ustnice ter rinoplastiko. '[Botox je verjetno dobila na čelo, ker na čelu ni opaziti črt ali namigov na čelu,' je dejal in dodal: 'Ima zelo gladko čeljust, vendar ne more komentirati, če je naravna ali je bil opravljen dvig.'

Svetlolasa lepotica je naslovila tudi poročila, da je v eseju za svoje delo opravila na očeh Huffington Post . 'Ne, da je to stvar nikogar, vendar se nisem odločila, da si spremenim obraz in operiram oči,' je zapisala. 'Ni skrivnost, da se ženska vrednost v preteklosti meri po njenem videzu ... Nastalo sporočilo je problematično za mlajše generacije in vtisljive misli in nedvomno sproži nešteto nadaljnjih vprašanj glede skladnosti, predsodkov, enakosti, samosprejemanja, ustrahovanja in zdravja.'

Renée je od nastopa dobil podporo številnih oboževalcev, med drugim tudi prijateljice Reese Witherspoon, ki je obsodila zdravljenje, ki jo je njena prijateljica prestavila glede njenega videza. 'Grozno je,' je 41-letnik dejal o komentarjih ustrahovalcev na družbenih omrežjih. «Je kruta, nesramna in nespoštljiva, lahko pa nadaljujem in nadaljujem. To me neizmerno moti. »

Ko govorimo na Hollywood Reporter okrogla miza, je dodala mati treh otrok: «Vem, da je to tako Pollyanna od mene, ampak zakaj - in še posebej ženske - zakaj morajo rušiti ženske? In zakaj moramo druge ženske podreti, da zgradimo drugo žensko? To me obnore. Takole je ta videti brez ličil, toda brez njene ličila ne izgleda dobro in vse je samo presoja in napad. »

  • Oznake:
  • lepota
  • Botox
  • Ekskluzivno
  • obraz
  • Renee Zellweger