Heather Locklear hodi z bivšim zaročencem Larryjem Porushom, misli, da je on 'tisti' (EKSKLUZIVNO)

Izgleda Heather Locklear nisem mogel dolgo ostati stran od bivšega Larryja Poruša. Bližje lahko razkrije, da Melrose Place igralka se je vrnila skupaj s svojim nekdanjim plamenom in zvezde se spet segrejejo.

'Vedno me je privlačil tip slabega fanta,' prizna Heather, toda 56-letna igralka za zdaj rokerske tipe pušča za seboj. Heather, ki se je leta 1993 ločila od Tommyja Leeja od Mötley Crüe, in od Richieja Sambora iz Bon Jovija leta 2007, je spet v naročju Larryja Poruša, fanta iz tehnološke industrije, ki ga je leta 2012 spoznala na slepo in je bila leta 2013 celo zaročena. izklopi, a notranji pove Bližje , «Heather je brezupna romantika in ko se zaljubi, gre v all-in, da ji uspe.»

Oglejte si to objavo na Instagramu

Hvaležen zateObjava, ki jo je delil Heather Locklear (@heatherlocklear) 24. novembra 2017 ob 14:02 PST

Igralka je zgornjo fotografijo objavila na Instagramu s preprostim napisom: 'Hvaležna zate.' Pred tem je bila poročena s Tommyjem Leejem od leta 1986 do 1993 in pozneje z Richiejem Samboro med leti 1994 in 2007. Prav tako je mati svoje 20-letne hčerke Ava Elizabeth Sambora, ki jo deli z Richiejem.

Ker je par že hodil v preteklosti (in se je nameraval poročiti!), Je varno domnevati, da sta preskočila stopnjo 'spoznavanje te' in nadaljevala tam, kjer sta končala. Po navedbah vira zveza dobro napreduje in Heather je v preteklosti razkrila, da bi se rada znova poročila.

'Del mene bi to verjetno storil jutri,' je rekla Heather, da se bo nekega dne spet poročila. Zdaj, ko se je par združil, notranji dodaja: 'Heather se je spet počutila, da je on.'

Za več informacij o Heather izberite novo številko časopisa Bližje tedensko , na kioskih zdaj - in Naroči se na naše novice!

  • Oznake:
  • zmenki
  • Ekskluzivno
  • Heather Locklear
  • poročen