Otroci Heidi Klum so prav tako modni kot njihova mama! Spoznajte 4 otroke nemškega supermodela

Ne samo, da je Heidi Klum nesporna kraljica sloga, vendar ona štirje otroci , Leni, Henry, Johan in Lou, tudi po njenih modnih stopinjah. Prejšnji Projekt vzletno-pristajalne steze gostiteljica je dokazala, da za svoje otroke ne bi storila ničesar, kar vključuje odvračanje javnosti in zaščito njihove zasebnosti.

«Moja najstarejša hči [Leni] želi objaviti svoj obraz in vedno rečem:' Ne, ne smeš, 'je nekoč rekla Ljudje o njenih pravilih v družabnih omrežjih. 'Kadar koli je v njej, mora biti od zadaj ali pa [nekako skriti njen obraz].'

Oglejte si vse redke družinske fotografije, ki jih je Heidi Klum delila s svojimi štirimi otroki

Heidi je dejala, da so njena pravila nekoliko 'drugačna', ko gre za njo in njenega moža, Tom Kaulitz . 'Zdi se mi, da smo odrasli - vendar jih želim čim dlje obdržati za otroke,' je supermodel razloženo.Poleg Leni, ki jo deli z bivšim Flavio briatore , prejšnji America's Got Talent sodnica je tudi mama Henryja, Johana in Louja z nekdanjim možem Tesnilo . Čeprav je Heidi redko, da oboževalcem omogoči vpogled v svoje družinsko življenje, boste morda ujeli modnega oblikovalca, ki vsake toliko časa skupaj objavi njihove fotografije na družbenih omrežjih.

Oglejte si najslajše fotografije Heidi Klum in Toma Kaulitza

V začetku novembra je Heidi naložila posnetek svoje najmlajše hčerke Lou, medtem ko je doma delala nekaj šolskih nalog. »Ponosna mama,« je objavila napis. Tedne kasneje je svetlolasa lepotica med družinskimi počitnicami v rodni Nemčiji delila nekaj fotografij. Heidi, Tom in vsi štirje otroci so uživali v zabavnem potovanju v muzej sodobne umetnosti in si ogledali zbirko Boros.

Kot ljubka mama Heidi obožuje dejstvo, da se Tom razume z njenimi otroki. 'Tolikokrat vidiš, da se nekdo zaljubi, potem pa se tudi ne zaželi, zato sem tako srečna in hvaležna, da so vsi srečni,' je prej povedala Mreža revija. «Moji otroci so v redu z njim ... on je [v 30-ih], zato je z njim preprosto drugačno življenje in duh. Ukvarja se z glasbo, njegov brat pa ima neonsko zelene lase. Povsod ima tetovaže. »

Znotraj Heidi Klum in ljubezenska zgodba moža Toma Kaulitza

Ne samo to, ampak družina se je najbolje preživljala, ko je bila doma doma. V času, ko so v začetku letošnjega leta med pandemijo koronavirusa prehajali v karanteno, je Heidi izbruhnila, da bi lahko preživela več časa kot kdaj koli prej s svojim moškim, s katerim se je poročila leta 2018, in naraščajočimi mladimi.

'Običajno, ko grem v službo, več vidim svojo družino zjutraj in konec dneva,' je dejal nekdanji Victoria's Secret Angel Ljudje maja 2020. «In zdaj je cel dan, kar je neverjetno med vsem tem, ker je lepo biti ves čas z družino.»

Pomaknite se po spodnji galeriji in se srečajte z vsakim od štirih Heidijinih kiddojev.