Tukaj je neto vrednost vsakega kohosta na 'Pogled'

Medtem ko strastno razpravljajo o številnih temah Pogled , treba je tudi vedeti, da se je pet žensk v komisiji že kar nekaj časa klatilo - in njihova neto vrednost je dokaz za to.

Trenutna zasedba priljubljene oddaje ABC je enaka Whoopi Goldberg , Joy Behar , Megan McCain , Sončna Hostin in Abby Huntsman . Vendar je Abby napovedala zapustila bo pogovorno oddajo za pomoč pri vodenju njenega očeta Jon Huntsman ml. Guvernerska akcija v ponedeljek, 13. januarja.

Ugotovite neto vrednost vsakega Cohosta v 'Pogovoru'!

«ABC je že dolgo moja družina in zelo sem hvaležen, da sem imel sedež za mizo v ikonični oddaji, kot je Pogled , se je začela izjava. «Po dolgem premišljevanju med prazniki sem se odločil, da zapustim šov, da se za polni delovni čas posvetim očetu in njegovi kampanji za guvernerja Utaha.»Želimo ji vse najboljše! Čeprav bo Abby za seboj pustila zajetno plačo, je 64-letna Whoopi tudi razkrila, da bi to rada razvejati iz serije nekega dne.

Whoopi Goldberg ve, kako se obleči! Oglejte si njene najboljše modne trenutke skozi leta

«Kar sprašujete, je» Je Pogled dovolj? ’Ni,« je med sedenjem s kom pojasnil komik New York Times . «Deset let je dolgo, zdaj pa se že lotevam drugih stvari. Delam knjige. Doživljam izdelke THC. Ustvarjam oblačila. » The Oskar -Nagrajeva nadalje razlaga, da je program zanjo preprosto 'delo' in da se znajde na predstavi.

Walt Disney Television / Lou Rocco

'Na neki način igram vlogo,' je rekel Whoopi. «To niso pogovori, ki jih vodim s prijatelji. Če bi bili, bi to počeli drugače. S prijatelji se lahko o stvareh poglobljeno pogovarjamo drugače kot vi na televiziji. »

'Kariere ne moreš ustvariti,' je nadaljevala. «Gre tja, kamor gre. Dejansko ljudje dolgo niso mogli ugotoviti, kako sem dejansko dobil kariero. Kar je nekoliko zanič. » Po drugi strani pa Meghan (35) uživa na svojem mestu na plošči - še posebej, ker je predstavljajo kolege konservativce .

ABC / Lou Rocco

«Poskušam se samo spomniti, da predstavljam 50 odstotkov države,» John McCain Je razlagala hči IN . 'Predstavljam kup žensk, čeprav imam samo en stol, in to je res pomembno.' Sliši se, kot da ji to veliko pomeni!

Zdaj se pomaknite navzdol, da izveste neto vrednost vsakega udeleženca Pogled !

(Opomba: Vse številke prihajajo izNeto vrednost slavnih)