Tukaj je vse, kar morate vedeti o 2 otrocih, jeseni in Atticusu Jennifer Love Hewitt!

Če obstaja ena stvar Jennifer Love Hewitt obožuje več kot le igranje, to je ponosna mama svojih dveh otrok.

41-letna lepotica je mama prvič postala po tem, ko sta z možem Brian Hallisay pozdravil hčerko Jesen novembra 2013. Nekaj ​​let kasneje je dolgoletni par svoji deklici dal mlajšega brata, ko se je junija 2015 rodil sin Atticus.

5 zabavnih dejstev o možu Jennifer Love Hewitt, Brianu Hallisayu

V prvih nekaj letih življenja njenih otrok je Šepetalec duhovom zvezda je brez napora obvladala žongliranje s svojim naporenim delovnim urnikom, medtem ko je dvigovala dva prsta. Čeprav je bila zaskrbljena zaradi vzgoje svojih otrok v središču pozornosti, je Jen prej razkrila, da materinstvo ji je dejansko pomagalo pri karieri Holywood .'Mislim, da je bila ljubezen, preden je postala starš, nekaj, kar se je slišalo čudovito in je bilo tam upodobljeno v filmih in čutiti v določenih trenutkih, ko sem spoznala moža,' Nas tedensko avgusta 2019 in ugotovil, da so le nekaj mesecev po poroki leta 2013 ustvarili svojo majhno družino.

«Potem sva [z Brianom] zelo hitro začela imeti otroke in ljubezen, ki jo čutim do osebe, ki mi je omogočila te sanje, da imam te otroke, in ljubezen, ki jo imaš do svojih otrok, te na nek način odpre zaradi česar ste bolj ranljivi, kot bi si kdajkoli lahko predstavljali, «je nadaljevala takrat.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Ker je zdaj sposobna izkoristiti ta novonastala čustva, je Jen pojasnila, kako je bilo materinstvo velik dodatek za njeno kariero. 'Za zdaj je to resnično zanimivo darilo, ker je tvoja naloga igralca, da se čim bolj odpreš in to podariš ljudem,' je dejala.

«Mislim, da sem si prej moral predstavljati, kako je to, zdaj pa to dejansko čutim vsak dan na dobre in slabe načine, odvisno od dneva in trenutka z [mojimi] otroki in [mojim] možem,« Jen je nadaljevala. «To je bilo čudovito darilo kot igralec. Zdaj je to veliko bolj dostopna stvar na način, za katerega nisem vedel, da je to mogoče. »

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o Jeniferinih dveh otrocih!