Tukaj je vse, kar morate vedeti o 2 posvojenih otrocih Sandre Bullock, Louisu in Laili

Igrala je v več kritiško priznanih filmih, a nič ne naredi Sandra Bullock bolj ponosen kot biti starš. Njeno potovanje skozi materinstvo ni bilo najlažje, ampak Ptičja škatla zvezda - ki je mama dveh otrok, Louisa Barda Bullocka in Laile Bullock - ne bi mogla biti srečnejša.

Sandra je bila pred tem poročena s televizijsko osebnostjo Jesse James leta 2005, toda nekdanji par se je uradno ločil pet let kasneje leta 2010. Čeprav bi bila uničujoča ločitev popoln razlog za posvojitev, je Sandra navdih dejansko izhajala iz nečesa, česar običajno ne pričakujete.

Sandra Bullock 'Osupljiva preobrazba iz' Speed ​​'v' Bird Box '

Junija 2018 je igralka v solznem intervjuju z njim razkrila, zakaj se je sprva odločila za posvojitev Starševstvo . Sandra je pojasnila, da ji je po neizmerni uničenosti, ki jo je leta 2005 povzročil orkan Katrina, nekaj v srcu reklo, da ji je usojeno materinstvo.'Mislila sem si:' Mogoče ne. 'Nato se je zgodila [orkan] Katrina,' je zakričala igralka Blind Side. 'Jokala bom ... Katrina se je zgodila v New Orleansu in nekaj mi je reklo:' Moj otrok je tam. 'Bilo je čudno.'

Širitev njihove družine! Oglejte si znane osebnosti, ki so posvojile otroke

Čeprav je Sandra veliko dvomila, da bi šla s posvojitvijo - kar je na koncu postalo dolgo, štiriletno čakanje -, se nič ni počutilo bolje kot takrat, ko je leta 2010 prvič v naročju držala sina Louisa.

Med obiskom Danes oddaji kmalu zatem je Sandra skozi dolg postopek posvojitve razmišljala o svojem življenju. «Lepa stvar, o kateri so mi nenehno govorili, je bila:» Popoln otrok te bo našel. Našli boste svojega otroka, '' je povedala rjavolaska lepotica Hoda Kotb . «Ampak ne verjamete, da ko se to ne dogaja. Ko greš, »Kje je moja družina?« »

Posvojitev ljubljenega sina Sandre je postala blagoslov na več načinov. Poleg tega, da je iz nje naredil mamo, je odraščajoči otrok pravzaprav prepričal Snubitev zvezda, da bo leta 2015 posvojila drugega otroka. Dobitnica oskarja je pojasnila, da sta se s skupino tesnih prijateljev pogovarjala o svojih hčerah, ko je Louis prišel vanjo.

Kdo je Bryan Randall? Spoznajte Lepega fanta Sandre Bullock!

Čudovit otrok, ki je bil takrat star 3 leta, je v šali rekel: «» Ja, nimam hčera. Ampak kmalu bom dobila otroka! '»Se je sladko spomnila Sandra. «Takrat sem spoznal, da je morda kaj vedel. In ko pomislim, bi bilo približno takrat, ko se je rodila Laila. »

Odkar je postala ljubka mama svojih prikupnih otrok, se Sandra ni mogla počutiti bolj hvaležna. Še posebej je hvaležna dolgoletnemu fantu Bryan Randall , ki je brez napora zapolnil vlogo očima, potem ko sta se leta 2015 začela hoditi.

'Bryanova skrivnost odličnega očeta, ki jo Sandra poskuša posnemati, je le navzočnost, poslušanje, vnašanje dobrih trdnih vrednot in njihovo popravljanje, ko se oddaljijo na miren, ugoden način,' je ekskluzivno delil notranji novinar Closer Weekly. «Najpomembnejše od vsega - Bryan se rad zabava z otroki . »

Pomaknite se po spodnji galeriji, da spoznate Louisa in Lailo!