Evo, kaj se je zgodilo s Timom Allenom in preostankom igralske zasedbe iz filma »Božiček«

Pripravite se na dober smeh v trebuhu! Težko je verjeti, da je od tega že več kot 25 let Božiček prvič predstavljen na velikem platnu, vendar to pomeni, da je še bolj neverjetno videti kaj Tim Allen in preostali del zasedbe je od takrat dočakal.

The John Pasquin režiran film, ki ga je napisal Leo Dobrodošel in Steve Rudnick , je prineslo tone božičnega veselja, ko je bila premiera 11. novembra 1994. Igrala je Izboljšanje doma igralec kot Scott Calvin, navaden fant, ki na božični večer nevede spusti Božička s strehe.

Oglejte si igralsko zasedbo 'Izboljšanje doma' Potem Vs. Zdaj!

Zaradi takšnega razvoja dogodkov je Scott, ki ga obkroža sin Charlie ( Eric Lloyd ) in nekdanja žena Laura ( Wendy Crewson ) - se zna prisiliti, da si nadene ikonično rdečo obleko in prevzame najpomembnejše delo Kris Kringle - s pomočjo glavnega vilenjaka Bernarda ( David Krumholtz ), seveda.Božiček je bil dokaj uspešen, saj je v ZDA zbral skoraj 145 milijonov dolarjev in po vsem svetu skoraj 190 milijonov dolarjev Blagajna Mojo in zaslužil novo jedro 74 odstotkov naprej Rotted Paradižnik . Glede na to dejstvo ne bi smelo biti presenečenje, da je nastalo dve nadaljevanji, Božiček 2 leta 2002 in Božiček 3: Klavzula o pobegu leta 2006. Kot je značilno, nobeno od teh nadaljnjih ukrepov ni doseglo kritičnega ali komercialnega uspeha izvirnika.

Glejte 'Božični dopust National Lampoon', zaseden 30 let po izidu filma

Glede na trapaste okoliščine, v katerih Scott postane Božiček, je presenetilo številne oboževalce, ko je Tim to razkril 20./20 leta 2017 naj bi prvotno postal ljubljeni lik povsem drugačen - in temnejši - način. «[Prvotno] sem ga ustrelil,« je podrobno opisal. «In [izvršni direktor podjetja DreamWorks Jeffrey ] Katzenberg je bil odločen: 'Takšnega filma ne moremo začeti.' »

Poleg tega je sprejel tudi nasvet enega od velikanov. 'Spomnim se, da mi je že davno nek tip rekel, da je Walt Disney rekel:' Če tega ne moreš povedati na enem listu, to verjetno ni zelo dober film. In to je zelo preprost film, 'je opozoril Tim. , nato pa razložil, zakaj je njegov film deloval tako dobro. «Razumeš, nekako bom povezan z Božičkom. Komedija je torej tam, toda tisto, na kar niste pripravljeni, vsaj jaz nisem, je bilo čustvo te stvari. »

Pomaknite se navzdol, da vidite, v čem je igralska zasedba Božiček počne zdaj!