Igralska zasedba Hollywooda: Spoznajte 7 otrok Stevena Spielberga v njegovi mešani hollywoodski družini!

Če to trenutno berete, potem to veste Steven Spielberg je bil tako ali drugače del vašega življenja z njegovim delom. Toda poleg svojih neverjetnih filmov je legendarni režiser tudi precej družinski človek - s sedmimi otroki morate spoznati!

Človek, ki je svetu predstavil poletno uspešnico in občinstvo popolnoma očaral s filmi, kot je Blizu srečanja tretje vrste , Čeljusti , Indiana Jones , Jurski park in še več, tudi čas je bil neverjeten oče svojih otrok.

Oglejte si najslajše ponudbe, ki so jih starši zvezdnikov povedali o svojih otrocih

Hollywoodski pionir ima sedem otrok. Stevenov prvi otrok je prišel s svojo zdaj že bivšo ženo, igralko Amy Irving. Po sestanku na snemanju Zapri srečanja leta 1976 sta par nekaj časa hodila, razšla se je leta 1979, nato pa sta svojo ljubezen znova obudila leta 1984. Leto kasneje nista dobila le prvega otroka, ki sta ga poimenovala Max, ampak sta se tudi poročila. Leta 1989 se je par ločil - razkol stala približno 100 milijonov dolarjev - a to ni preprečilo, da bi se Steven ponovno poročil, saj je z igralko zavezal vozel Kate Capshaw leta 1991 po srečanju z njo Indiana Jones in The Temple of Doom .Matt Baron / BEI / Shutterstock

Kate je že imela eno hčerko, Jessica Capshaw , iz prejšnjega zakona z Robertom Capshawom, pa tudi s posvojenim sinom Theom, toda skupaj, ona in The Oskar -winner je v nadaljevanju pozdravil pet otrok. Skupaj je to sedem otrok, ki lahko rečejo, da so del klana Spielberg / Capshaw. In Steven jih bo vedno postavil pred vse ostalo.

«Vedno bom vse zapustil in šel zadovoljiti te potrebe. To je prednostna naloga, »he enkrat razkrito . «Vedno potrebujejo mamo in očeta, jaz pa sem tam z otroki ali pa žena, a nikoli niso brez nas.» Vsekakor se sliši, da ima ta družina veliko ljubezni, in to se kmalu ne bo spremenilo.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti več o vsakem od sedmih otrok Stevena Spielberga v njegovi združeni hollywoodski družini!