Izboljšan dom - spoznajte 2 hčerki Tima Allena Katherine in Elizabeth!

Ne glede na to, ali ga poznate iz njegovih priljubljenih televizijskih sitcomov Izboljšanje doma ali Zadnji živi mož ali iz njegovih filmov Božiček in Svet igrač , bi to vedeli Tim Allen je imel kariero. Vendar je nekaj, kar je zanj veliko bolj pomembno od njegovih hollywoodskih dosežkov: njegovi otroci.

65-letnik je imel prvega otroka Katherine leta 1989 s takratno ženo Lauro Deibel. Par sta si vozla zvezala leta 1984, preden sta se razšla leta 2003. Minilo bo 20 let, preden bo komik dobil še enega otroka, saj je leta 2009 svojo hčerko Elizabeth pozdravil z drugo in sedanjo ženo, igralko Jane Hajduk . Par se je poročil leta 2006.

Getty Images»Starejša bo zavila z očmi, mlajša pa samo strmi vame,« je nekoč igralec izključno povedal Bližje tedensko njegovih otrok. 'Mislim, da je končala z mano, vendar se vseeno poskušam igrati v šale in jih nasmejati.'

'Radosten sem 68 odstotkov, ciljam na 70 odstotkov,' je takrat poudaril Tim. 'Zelo sem hvaležen tudi za to, kje sem danes.' Tako lepo slišati!

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti nekaj več o njegovih dveh hčerah!