Dom je tam kjer je srce! V notranjosti hotela ‘Today’ Star Al Roker's Cosy Hudson River Valley Home

Prispevek Al Roker / Instagram

Ja, Al Roker ima več kot en dom. The Danes star ima čudovito stavbo iz rjavega kamna v središču Manhattna, ki je v njegovi lasti že več kot 15 let, poleg tega pa ima še eno hišo tik pred New Yorkom v dolini reke Hudson.

Od začetka pandemije koronavirusa sta Al in njegova žena Deborah Roberts , so menili, da bi bilo najbolje, da s svojimi tremi otroki - Leilo, Nicholasom in Courtneyjem - karanteno v okrožju Columbia. «To je proti Hamptonom. Še vedno lahko greste v trgovino in dobite četrt litra mleka za manj kot 35 dolarjev, «se je pošalil meteorolog Forbes o svojem življenju v dolini.Odpravite se na ogled domov po vaših najljubših zvezdah oddaje 'Today'

Preden se je vrnil v Danes Studija N.Y. v oddaji avgusta 2020 je Al snemal program iz svojega razkošnega bivališča, ki je 'pet minut od proge Massachusetts.' Na fotografijah, ki jih je oče treh otrok delil na Instagramu, lahko vidite, da ima v svoji študiji ogromno knjižnico, najsodobnejšo kuhinjo in osupljivo dvorišče.

'Zanimivo je bilo s to pandemijo,' je Al dejal o snemanju vsega od doma. «Časovno se je [COVID-19] zgodil, ko se je pojavila vsa ta tehnologija, ki nam omogoča vse to. Če bi se to zgodilo še pred tremi ali štirimi leti, bi bilo tiskanje in radio v redu, toda televizija bi bila resnično ovirana. »

Vznemirljivost iz preteklosti! Oglejte si svoje najljubše zvezde 'danes' nekoč in zdaj

Nepozaben trenutek je bil, ko je Aljeva kohosta Savannah Guthrie ga obiskal na območju Hudson Valley. Čeprav so vadili socialno distanciranje in si niso stiskali rok, je bilo čudovito videti, kako so se zbrali v bližini ljubljenega Alovega doma.

«Ahhhh. #ReunitedAndItFeelsSoGood. Tako dobro, ko sem osebno videl @savannahguthrie tukaj na @todayshow v živo iz #hudsonny, «je TV osebnost označila Instagram objava 23. junija. Toda zdaj, ko se je vrnil v studio, si Al lahko čas razdeli med bivališče na Zgornjem vzhodu in počitniško hišo izven mesta.

Navsezadnje je vedno so bile njegove sanje živeti v rjavem kamnu . «Videl sem jih naprej Cosbyjev šov in nasproti moje srednje šole, «je že povedal Bližje tedensko . «Vedno sem mislil, da je to resnično življenje v New Yorku in da je to lepo imeti v mestu.

Pomaknite se spodaj in si oglejte slike Al-ove družinske hiše v dolini reke Hudson!