Kako je umrla Rayna James? Plus vse, kar vemo o Connie Britton, ki odhaja iz Nashvillea!

Oboževalci so bili tako žalostni, ko je bila Rayna James, ki jo igra igralka Connie Britton ubil Nashville konec februarja . In zdaj so gledalci tako radovedni, zakaj je po samo petih sezonah zapustila oddajo CMT!

Zakaj je Connie Britton odšla Nashville ?

Kmalu po epizodi smrti se je 50-letna igralka odločila za svojo trdo odločitev, da zapusti serijo. «Bilo je nekaj, kar se je skozi čas pretakalo in za tem je bilo veliko različnih razlogov. Toda moja prednostna naloga je bila v resnici zagotoviti, da je bil čas pravi. Moja prioriteta je bila vedno Nashville , »Je dejala.

Na vprašanje, ali misli, da je njen lik Rayna dosegla vse, kar je upala v oddaji, je Connie odkrito odgovorila: «Mogoče je bilo to del mojega odhoda. Kot sem že rekel, je prišlo v poštev veliko stvari. Nekateri med njimi so bili osebni ... Bil je pravi čas. »R / R

Connie kot Rayna naprej Nashville .

Kako je umrla Rayna James?

Epizoda številka osem se je končala, ko je Rayna zaletela v avtomobilsko nesrečo. V Conniejevem finalu Nashville epizodi si je prizadevala, da bi si opomogla po uničujoči nesreči. Po srčnem, namišljenem pogovoru s svojo pokojno mamo je Rayna podlegla poškodbam in umrla obkrožena z družino in prijatelji. Bilo je tako čustveno!

MORAJO VIDETI: Igralska zasedba filma 'Nashville' takrat in zdaj!

Scena smrti Rayne James

Oglejte si njeno mimo v spodnjem videu:

https://www.youtube.com/watch?v=2M5TCalnQLs

Zakaj so ubili Rayno James?

Zdi se, da je odločitev za odhod Nashville je bila Conniejeva osebna izbira, vendar ji ni bilo odvisno od tega, kako bo Rayna končno zapustila šov. Na vprašanje, ali se je odločila, da jo bodo ubili, je Connie odgovorila: «Ne. [Producent Marshall Herskovitz] je vsekakor delil svoje ideje z mano. In to sem bil tako hvaležen. Kot sem že rekel, bilo mi je tako pomembno, da to storim tako, da se mi zdi, da spoštujem značaj. Resnično sem hotel pravično ravnati z Rayno. In počutil sem se, kot da je to res storil ... Vendar me Rayna ni navdušila, da umre. '

Je Rayna James res umrla?

Na žalost, ja. Med Connievim nastopom na Pozna oddaja v ponedeljek, 27. februarja, se je voditelj Stephen Colbert pošalil, da bi se Rayna lahko vrnila v serijo kot zlobna dvojčica ali zombi - in ni zavrnila njegovih predlogov!

The Luči v petek zvečer zvezda torej je potrdil, da je Rayna 100 odstotkov mrtva . «Res je mrtva. Žal mi je, ampak moram povedati tako, kot je. Res je mrtva, «je dejala.

Connie kot Rayna v 3. sezoni Nashville .

MORAJO OGLEDATI: Oglejte si zvezde, ki so morale skriti svoje otroške izbokline na televiziji

Se bo Connie Britton vrnila k Nashville ?

Mogoče! Po Stephenovem šalu je dodala: «Mislim, da ideja o sestri dvojčici ni slaba. Mislim, to je Nashville , karkoli se lahko zgodi.' Lahko samo upamo!

Je Nashville konec?

Connie prej odprla o svojem mnenju o usodi oddaje . «Težko mi je bilo [oditi]. Vsem je bilo težko in žalostno. Toda ljudje, ki so ljubitelji oddaje, imajo radi tako radi, tako radi imajo te like. Nashville je tako bogat svet, da lahko traja v nedogled, «je dejala v torek, 6. junija.

Več od Bližje tedensko

Rachel Bilson in Kaitlin Doubleday se pridružita 'Nashvilleu' po izhodu Connie Britton iz šova

Sandra Oh je postala prva vodilna televizijska vloga od 'Grey's Anatomy' - podrobnosti o njenem novem koncertu!

McDreamy, McSteamy in še več likov 'Grey's Anatomy', za katere si želimo, da bi se lahko vrnili v 14. sezono!

  • Oznake:
  • Connie Britton
  • smrt
  • odhod
  • vloge
  • TV oddaje