Kako lahko vozniki dobijo MOT v vrednosti 40 £ pri Halfordsu za samo 1 £

Vozniki si lahko pri Halfordsu zakupijo MOT v vrednosti 40 funtov za samo 1 funt v okviru velike pogodbe, ki jo trgovina čaka do sredine aprila.

Trgovec na drobno strankam ponuja brezplačne MOT, če kupijo kateri koli izdelek v trgovini ali na spletu.

1

Vozniki lahko dobijo brezplačen MOT v Halfordsu, če kaj kupijo v trgovini do 19. aprilaTo pomeni, da lahko to kupite 10 litrsko vedro za 1 € , in se brez dodatnih stroškov rezervirajte za MOT v enem od 350 avtocentrov Halfords.

Če želite dobiti posel, boste morali do 19. aprila nekaj kupiti v trgovini ali na spletu.

Vavčer bo samodejno poslan na vaš e-poštni naslov, če kupujete prek spleta.

Če kupujete v trgovini, obvezno sporočite blagajniku svoj e-poštni naslov, na katerega vam bodo poslali kupon.

V sedmih dneh po nakupu bo vaš bon prispel v vaš nabiralnik, ki vsebuje edinstveno kodo.

Nato pojdite na Halfordovo spletno mesto , kliknite meni na levi strani strani in izberite zavihek MOT (ali MOT & Service).

Nato izberite možnost MOT, ki je vredna 39,85 £ - oz Klikni tukaj.

Nato lahko rezervirate termin v lokalnem Autocentru.

Ko pridete do blagajne, vnesite svojo edinstveno kodo v polje za promocijsko kodo in brezplačno boste prejeli svoj MOT.

Imaš do 21. maja za unovčenje bona da si zagotovite svoj brezplačni MOT, in svoj avto lahko rezervirate za MOT kadar koli do 21. novembra.

To je res dober posel, saj drugje nismo našli MOT-jev, ki bi jih brezplačno bičali.

Edini drug poceni test MOT, ki smo ga lahko opazili, je bil pri Kwik Fitu, kjer ga lahko opravite od samo 20 £ od 1. aprila do konca meseca.

Če nameravate obiskati lokalno trgovino Halfords, da bi dobili posel, lahko preverite, kje je vaša najbližja poslovalnica prek Halfordovo orodje za iskanje trgovin na svoji spletni strani.

Prihaja, ko voznikom zdaj grozi visoka globa, če ne podaljšajo šestmesečnega podaljšanja MOT, da bi prejšnji mesec končali pregled.

Vozniki, ki jim je lani potekel MOT, so zaradi krize Covid dobili dodatnih šest mesecev za testiranje svojega avtomobila.

Ampak tole končalo 1. februarja, kar pomeni, da morajo vsi, ki imajo potekel MOT, dobiti enega ali pa se soočiti z globo v višini 1000 funtov.

Lahko dobite MOT do enega meseca, minus en dan, preden poteče - in še vedno ohranite isti datum podaljšanja.

Če imate popolnoma nov avtomobil, vam ni treba opraviti tehničnega pregleda do tretje obletnice njegove registracije.

Po tem morate vsakih 12 mesecev opraviti testiranje svojega vozila.

Cycles UK, Evans in Halfords so se prijavili na vladno shemo bonov za kolesa v vrednosti 50 £ – tukaj je, kako ga uveljavljati.

Katere trgovine so danes odprte v zaprtih prostorih? Celoten seznam vključuje B&M, Homebase, Boots, Halfords in Poundland.

Supermarketi so odprti in imajo določena pravila, ki jih morate upoštevati v trgovini, ko obiščete – in morda obstajajo nekatere omejitve za izdelke.

Stranka Halfordsa dobi 100 funtov parkirne karte za zgorelo razbitino njegovega Volva, potem ko je na parkirišču izbruhnil plamen