Otroci Hugha Jackmana so največji dosežek Showmana! Spoznajte sina Oscarja in hčerko Avo

Hugh Jackman Svet se vrti okoli njegovih dveh otrok! Čeprav mu je do njegove ikonične filmske kariere vseeno zares, je najpomembnejša oseba v življenju avstralsko-britanskega igralca njegova žena, Deborra-Lee Furness in njihovi otroci, Oscar Jackman in Ava jackman .

Hugh je očetovstvo prvič doživel, ko sta z Deb po njegovem rojstvu leta 2000 posvojila svojega najstarejšega sina Oscarja. Par, ki je vozel zavezal leta 1996, je svojo družino razširil s posvojitvijo najmlajše hčerke Ava leta 2005.

Otroci slavnih, ki nastopajo v javnosti s svojimi slavnimi starši

Odločitev dolgoletnega para za posvojitev je prišla po tem, ko je Deb doživela dva splava. The Wolverine star je iskreno spregovoril o svoji in ženini boleči poti do starševstva ter razložil, kako so stvari vzeli v svoje roke, potem ko so odkrili, da niso mogli zanositi otrok.'Ni lahko,' je nekoč Hugh delil z Herald Sun , razkrivajo težave, ki so se zgodile ob izgubi dveh dojenčkov. «Veliko časa in truda vložite v to, tako da je čustveno. Mislim, da se lahko kateri koli starš poveže - poskušati imeti otroke je čudovito in ko se vam zdi, da se to ne bo zgodilo, to z njo spremlja tudi neka tesnoba. »

Čeprav Hugh in Deb nikoli nista mogla zanositi, Največji showman zvezda je vedela, da je popolna 'usoda' v trenutku, ko je postal Oscar in Avin oče.

Oglejte si najslajše ponudbe, ki so jih starši zvezdnikov povedali o svojih otrocih

'Ne mislim, da so posvojenci - to so naši otroci,' je zavil v trgovino. «Menimo, da so se stvari zgodile tako, kot so namenjene. Očitno biološko ni bilo tako, kot naj bi imeli otroke. Zdaj, ko gremo skupaj skozi življenje, zagotovo obstajajo izzivi, vendar so vsi na pravem mestu s pravimi ljudmi. Sliši se zračno pravljično, toda to čutimo zelo globoko. »

Medtem ko si Hugh želi, da bi lahko svoje otroke ohranil za vedno mlade, očarljiv oče ne more bežati od dejstva, da Oscar in Ava odraščata. Med klepetom z Ljudje aprila 2019 je Hugh pogledal svoje potovanje kot oče mladih odraslih.

10 največjih ljubezenskih zgodb vseh časov v Hollywoodu

«Moj sin bo kmalu zapustil srednjo šolo, hči pa srednjo šolo. Neverjetno je samo pogovarjati se z njimi. A bilo je treba nekoliko prilagoditi, «je takrat delil. «Od» Hej, fantje, to so pravila, tega ne delamo «, pa do tega, da jim je moral navesti razloge, zakaj.

Na srečo Zlati globus Zmagovalec je dejal, da je obesil, kako se spoprijeti s spreminjajočimi se temperamenti svojih otrok. 'To, da sem oče, me je naučil toliko,' se je čudil. 'Ko se v svojem življenju in globoko osredotočite na te otroke v življenju in na njihovo dobro počutje, se zdi, da vse postavite v perspektivo.'

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o dveh dragocenih otrocih Hugha in Deb!