Hugh Jackman in žena Deborra-Lee Furness se dopolnjujeta! Oglejte si časovni razpored poroke para

Hugh Jackman in žena Deborra-Lee Furness 'Zakon je kot nekaj iz ljubezenskega romana. Pravzaprav časovni načrt Wolverine razmerje igralca z avstralsko igralko dokazuje, da imata dve najmočnejši vezi v celotnem Hollywoodu.

«Teh 24 let je bilo najboljše v mojem življenju! In kolikor vidim, smo vedno boljši, » X moški igralec brizgal v počastitev njihove najnovejše obletnice aprila 2020. «Ljubim te, Debs, z vsemi vlakni moje duše. Veselo obletnico.'

Hugh Jackman in Wife Deb's 2 Kids! Spoznajte sina Oscarja in hčerko Avo

Ker Hugh tako obožuje svojega zakonca, najde razlog, da se čudi njuni posebni vezi na družbenih omrežjih. Julija 2020 je naložil datoteko redko vrnitev dolgoletnih zaljubljenih ptic iz leta 2002. Meseci kasneje novembra, Največji showman zvezda se je z 'neverjetno ženo' poklonila z fotografija piha nekaj sveč na sebi rojstni dan .«Tvoj pogum, duhovitost, odkritost, zvestoba, kreativnost, veselje do življenja, drznost in spontanost me navdihujejo vsak dan,« je Hugh sladko napisal prek Instagrama. «Ljubim te toliko bolj, kot lahko napiše kateri koli napis.»

10 največjih ljubezenskih zgodb vseh časov v Hollywoodu

Zmagovalec in zlati globus Sramota igralka gre že več kot dve desetletji, vendar ni bilo vedno tako enostavno. Poleg tega, da morata Hugh in Deb žonglirati s svojo burno hollywoodsko kariero, sta tudi ljubeča starša svojih dveh otrok, Oscar Jackman in Ava jackman .

Da bi ohranili svojo neločljivo vez, Hugh in njegova ljubezen nenehno dajeta prednost svojemu osebnemu življenju svojemu poklicnemu. The Pravo jeklo igralec tudi opozoril, da je pomembno, da « reset »v zakonu in 'si vzemita čas drug za drugega.'

Kaj je skrivnost? Zvezdnice razkrivajo nasvet za srečen zakon

'Vedno se učimo in ljudje se spreminjamo, zato se morate, čeprav smo skupaj že 25 let, se morate ves čas ponastaviti,' je pojasnil Ljudje marca 2020. «Vedno se mi zdi, kako zabavna je in kako neverjetna je ter kako pametna je. Dlje ko gre, boljše postaja. »

Nobenega dvoma ni, da se Hugh počuti srečno, da ima Deb za ženo, vendar občutek ne bi mogel biti bolj vzajemen Legenda o varuhih: Sove iz Ga’Hoole igralka. « Nasmeji me . Smešen je, «je sladko povedala Deb Nas tedensko njenega hubbyja. «Ni tako smešen kot jaz, je pa dober. Dajem mu ves njegov najboljši material! »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte celoten časovni načrt romance Hugha in Deb!