Kupci Ikee so prisiljeni čakati do ŠEST ur na naročila s klikom in zbiranjem

BESNI nakupovalci Ikee so ogrožali pohištvenega velikana, potem ko so morali čakati do šest ur, da so prevzeli svoj klik in pobrali naročila.

Drugi so Ikeo obtožili, da jim ni dala predmetov, ki so jih plačali, medtem ko se nekateri pritožujejo, da njihovo pohištvo ni bilo dostavljeno, kot so obljubili.

5

Kupci Ikee so morali več ur čakati v čakalnih vrstah, da bi prevzeli klik in naročilaZasluge: MEN MediaPrihaja potem, ko so 'operativni izzivi' v Ikei v zadnjih dneh povzročili vrsto težav pri dostavi in ​​prevzemu.

Ikeine trgovine v Angliji so trenutno zaprte za brskanje zaradi nacionalnega zapora, vendar še vedno izvajajo storitve dostave in klikni in preberi.

Toda od vikenda so spletna mesta s pregledi in Ikeine strani družbenih medijev preplavljena s pritožbami strank.

Kupci prav tako trdijo, da so storitve za stranke švedske verige v 'zlomu', pri čemer mnogi ne morejo priti, da bi vprašali, kam je šlo njihovo pohištvo.

5

Ikeina storitev klikni in zbiraj se je konec tedna v Manchestru spustila v kaosZasluge: MEN Media

Ena stranka po imenu Malik je dejala, da si je vzel prost dan in pričakoval dostavo pohištva v vrednosti 2000 funtov, vendar ni nikoli prispelo – in ni mogel pri nikogar v Ikei, da bi izvedel, zakaj.

Rekel je: To je grozljiva storitev Ikee. Pravkar smo se vselili in imamo malega in brez pohištva je res stresno.

Drug kupec je na Twitterju sporočil: »Trenutno ne poskušajte ničesar kupiti pri @IKEAUK.

'Postopek prevzema iz trgovin je v popolnem zastoju in zdaj smo prejeli e-poštno sporočilo, v katerem so sporočili, da je bilo eno od naših naročil prevzeto (ni bilo), vendar so storitve za stranke dejansko zaprte zaradi povpraševanja.'

In drugi je dodal: Pozdravljeni @IKEAUKSupport, naš kavč ni bil dostavljen na dogovorjeni datum, zdaj že 2 dni niste prejeli nobenih posodobitev.

'Nemogoče te je dobiti. Sramotno!'

5

En kupec je rekel, da je bilo prevzeto e-poštno sporočilo, da je bilo eno od njegovih naročil prevzeto, čeprav ni bilo

5

Drugi kupec je moral pred trgovino čakati pet ur na SMS sporočilo iz Ikee

5

In tretji ni dobil svoje kavč dostave, kot je bilo obljubljeno

Zgodi se, ko so čez vikend poklicali policijo v trgovino Ikea v Ashton-under-Lyne v Greater Manchestru, saj so dolge čakalne vrste povzročile prometni kaos.

Medtem je bila v razsulu tudi storitev klikni in preberi v trgovini.

En kupec je povedal, da so prejeli e-poštno sporočilo, v katerem so jim naročili, naj prevzamejo svoje naročilo v nedeljo, vendar so morali zunaj čakati pet ur na sporočilo, ki jim je omogočilo, da prevzamejo svoje blago.

Ob 16.02 je končno prispelo sporočilo, da je prišlo do tehnične težave in da naročilo ne bo pripravljeno do drugega, nedoločenega datuma.

Stranke v podružnici v Croydonu so sistem klikni in zbiranja opisali tudi kot popolno pokvarjenost, saj nekateri ljudje na svoje predmete čakajo tudi do šest ur.

Ikea je dejala, da je povpraševanje po klikih in zbiranju brez primere pomenilo, da so se nekatere trgovine ta konec tedna soočale z operativnimi izzivi.

Tiskovni predstavnik je dodal: Opravičujemo se za morebitne nevšečnosti in se našim strankam zahvaljujemo za potrpežljivost.

»Naše ekipe si trdo prizadevajo izboljšati storitev in našo komunikacijo naprej.

Povedalo je, da so njegovi kanali za storitve za stranke odprti, vendar se morda zdi, da niso na voljo v času izjemno zasedenosti.

Nato pride kaos Ikea je podaljšala delovni čas pred drugo zaporo.

Junija nakupovalci Ikee v čakalni vrsti do tri ure vstopiti v trgovine, potem ko je švedski pohištveni gigant po prvi zapori ponovno odprl 19 poslovalnic.

V drugih novicah iz Ikee lahko kupci dobijo v roke pravo božično drevo v vrednosti 29 £ za 9 £ še enkrat v tem prazničnem času.

Ikea klikni in zbiraj 'kaos' vidi policijo, ko so vozniki obtičali v triurnih čakalnih vrstah zaradi zaostanka spletnih nakupov