Inside Ree Drummond's Beautiful Life! Oglejte si brezhibni ranč Oklahoma v zvezdi ‘Pioneer Woman’ Star

Ree Drummond živi lepo življenje v Pawhuski v Oklahomi s svojim dolgoletnim možem, Ladd Drummond , in njihovi štirje otroci, Alex , Paige , Bryce in Todd. Ljubljeni Pionirka star je pred desetletji pustil korenine v podeželskem mestu in od takrat živi življenje v brezmadežnem ranču.

Ameriška blogerka oboževalce pogosto pogleda v njeno čudovito posestvo, saj si med kuhanjem v kuhinji ali druženju s svojim moškim in otroki vedno deli fotografije. Izkopi televizijske zvezde so tako impresivni, njihova lastnina ima celo več gostišč, vključno z The Lodge.

Pionirska družina! Spoznajte 4 otroke Reeja Drummonda z možem Laddom

Ker je Reejev mož član četrte generacije ugledne družine govedorej okrožja Osage, ima par parka hlev, hleve za konje in druge živali, velika odprta polja za družine in še veliko več. Njihova posest se ponaša celo s potokom, ribnikom in urejanjem okolice.Kar zadeva mamico, ki ljubi, tudi ona vodi svoj ogromen imperij iz svojega doma. Medtem ko Ree običajno lahko ujamete na njenem snemanju Živilska mreža kažejo iz udobja njene kuhinje v The Lodge, je njen dom opremljen tudi z drugo zasebno kuhinjo in drugimi dnevnimi prostori.

Food Network Star Ree Drummond deli 5 dejstev, o katerih niste vedeli

Ko imaš dom tako lep kot Kuharice Pionirke avtor, tudi vi ga ne bi želeli zapustiti! Pravzaprav je Ree nekoč razkrila, da pogreša svojega moža, otroke, njihovo peščico psov in še posebej skromno bivališče, ko potuje po državi v hollywoodsko kariero.

'Kadar me ni doma, pa čeprav imam le nekaj dni, me domotože,' je nekoč zapisala v objavi v blogu na svoji spletni strani . Da bi rešila svojo žalost, je Ree povedala, da 'prelista fotografije na mojem telefonu, da dobim malo doze doma.' Ajme!

Oglejte si neto vrednost ree Drummond 'The Pioneer Woman'

Reejev dom je zahvaljujoč njenim otrokom poln ljubezni in smeha, toda ponosna mama se je prej šalila premik, ki ga je doživela ko sta njeni najstarejši hčerki, Alex in Paige, odšel na fakulteto .

«V kulturi naše hiše je prišlo do takojšnje razlike. Nenadoma, zelo opazno, je bila človeška jama, v kateri sta bila (in sta še vedno) glavni cilj rančanje in nogomet, «je zasledila med intervjujem Kavboji in Indijanci januarja. «Torej zagotovo sem se moral boriti, da ženska moč in energija tečeta tu okoli ... obenem pa sem se naučil ceniti tihi čas v hiši Drummond, kar mi omogoča novo pot za ustvarjalnost in osredotočenost. Tu je kozarec do polovice poln! »

Pomaknite se po galeriji in si oglejte fotografije čudovitega doma Ree!