Znotraj zasebne romance Sandre Bullock in fanta Bryana Randalla! Oglejte si njihov odnos

Sandra Bullock in njen fant, Bryan Randall , delite an izredno močna vez , kar je razlog, zakaj so dolgoletne ljubezenske ptice, ko gre za njihov odnos, zelo zasebne. Na srečo časovni načrt njune romance kaže Ptičja škatla zvezdnik in profesionalni fotograf postajata močnejša kot kdaj koli prej.

Sandra in Bryan sta se prvič srečala v začetku leta 2015, potem ko ji je prijatelj predlagal, naj ga najame za snemanje fotografij ob petem rojstnem dnevu sina Louisa januarja. The Gospodična Congeniality igralka je storila prav to in po predstavitvi lepemu komadu sta jo zadela, ostalo pa je bila zgodovina.

Fant Sandre Bullock je njen 'najboljši prijatelj'! Spoznajte Bryana Randalla

Čeprav sta bila Sandra in Bryan v času, ko sta začela hoditi, popolnoma razburjena, je dobitnica oskarja trdila, da ne bo izdala nobenih podrobnosti o njuni romantiki. «Ne vem, o čem govoriš! O čem govoriš?' se je mirno odzvala na vprašanje o svojem ljubezenskem življenju med nastopom na Danes leta 2015.V naslednjih nekaj letih so Sandra in fotoreporterka s sedežem v Los Angelesu užival obilico zabavnih spominov skupaj, vključno z nočnimi datumi okoli Los Angelesa , izleti na filmske premiere in potovanja v Disneyland z obema otrokoma . The Slepa stran star je leta 2010 prvič posvojila svojega najstarejšega otroka Louisa, nato pa leta 2015 posvojitev hčerke Laile.

Srčki! Sandra Bullock in Redke fotografije dolgoletne ljubezni Bryana Randalla

Bryan ni le ljubezniv partner Sandre, ampak je vlogo očima prevzel tudi za očarljive njene najmlajše. Pravzaprav vir blizu Hitrost alum je dejal lastnik fotografije Bryan Randall « ne more biti bolj vpleten »V vzgoji Louisa in Laile.

'Otroci obožujejo Bryana in Sandra se seveda še vedno drži, da je imela tako srečo, da je našla Bryana,' je ekskluzivno povedala insajderka Bližje tedensko . 'Raje imajo zaseben čas, kot so pohodništvo z otroki in raziskovanje narave, vendar so njihovi izleti na javne prostore in restavracije prav tako posebni.'

Sandra Bullock je ponosna mama dveh posvojenih otrok! Spoznajte Louisa in Lailo

Bryan in Sandra sta zagotovo na poti k zakonu, vendar ne potrebujeta naslova « se imajo za trdno, zavzeto družinsko enoto , »Je povedal ločen vir Bližje . «O svojem razmerju ne govorijo toliko, vendar je povsem jasno, kaj imata, je prav posebna vez. Bryan ponosno nosi poročni trak na poročnem prstu in ni dvoma, da je oče Louisa in Laile. »

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte celoten časovni načrt odnosa Sandre in Bryana!