Italian Living! Oglejte si fotografije vile ob morju Georgea Clooneyja in žene Amal na jezeru Como

George Clooney in Amal clooney po vsem svetu vedno postavljajo jet, vendar se nič ne počuti tako kot doma nepremičnina v jezeru Como v Italiji . The Ocean's Eleven igralec in libanonsko-britanski odvetnik ljubijo nič drugega kot sprostitev v svojem dvorcu na obali, ki so ga poimenovali Villa Oleandra.

George je prvič kupil italijansko vilo iz 18. stoletja v kraju Laglio v Italiji leta 2002. Po poročilih je JE star kupila rezidenco ob jezeru za skoraj 14 milijonov dolarjev. Danes naj bi bil dom vreden več kot 100 milijonov dolarjev.

Oglejte si časovnico Georgea Clooneyja in hollywoodske romance žene Amal

Poleg tega, da je zgrajen na odlični lokaciji ob čudovitem jezeru Como, ima masivni dvorec George in Amal tudi 25 sob, vključno z več spalnicami, kopalnicami, dnevnimi prostori, razkošno kuhinjo, uradnimi jedilnicami, garderobnimi omarami in še več.The Potomci igralčevo bivališče ima tudi notranjo telovadnico, zasebno gledališče na prostem, velik bazen, garažo za več avtomobilov in teniško igrišče. Glede na to, da George rad preživlja čas na vodi, njegov dom ponuja tudi dostop do številnih čolnov.

George Clooney in žena Amal imata 2 čudoviti dvojčki! Spoznajte jih

George in Amal sta poleg doma v regiji Lombardija v severni Italiji tudi lastnika številnih drugih nepremičnin po vsem svetu, med drugim v Združenem kraljestvu, Los Angelesu in New Yorku. Vendar nič ne naredi Zgoraj v zraku zvezda - ki je leta 2014 zvezala Amal - bolj sproščena kot v njihovi vili na jezeru Como.

Čeprav je George rezidenco sprva kupil kot »naložbo« in prostor, kjer bi lahko »preživel nekaj tednov vsako leto,« se je hitro zaljubil v italijansko kulturo. «[Nakup] mi je zelo prijetno in nepričakovano spremenil življenje,« je brizgal . «Spoznal sem, kako lepo je bilo življenje v Italiji in kako me je zares pomagalo umiriti in se nisem počutil tako pritiskanega.»

Skupaj zaljubljene ptice! Oglejte si najslajše citate Georgea Clooneyja o ženi Amal

Glede na to, da je George eden najbolj uspešnih hollywoodskih igralcev, ne preseneča, da uživa v sprostitvi v zasebnem bivališču. Ne samo, da par preživi vsako poletje v Italiji s svojimi dvojčka, Aleksander in Ella , toda ikona televizije in odvetnik za človekove pravice vedno gostijo svoje prijatelje s seznama A, na primer Princ Harry , Meghan Markle , barack Obama in več.

'Njihova vila na jezeru Como je spektakularna,' je povedal vir blizu para Ljudje . 'To je čudovit kraj za vso družino.'

Pomaknite se po spodnji galeriji in si oglejte fotografije vile ob morju Georgea in Amal!