James Van Der Beek ima veliko družino! Spoznajte zvezdo filma 5 otrok z ženo Kimberly zvezde 'Dawson's Creek' Star

Če obstaja nekaj, kar naredi James Van Der Beek najbolj ponosen, to je vloga, ki jo ima kot njegov oče pet otrok . Ljubljeni Dawson's Creek alum je prvič postal oče leta 2010, potem ko je in Kimberly Brook pozdravili njunega prvega otroka Olivia.

Od takrat je Varsity Blues Hank in njegova čudovita žena sta postala starša petih majhnih svežnjev veselja. Oktobra 2013 je James - ki je tudi oče Joshua , Annabel, Emilia in Gwendolyn - so se odprle o prehodu v starševstvo.

Premikajo se! Znotraj Jamesa Van Der Beeka in L.A. Doma žene Wiber Kimberly

'Mislim, da te očetovstvo spremeni od znotraj navzven,' je zafrknil James Ljudje ob uri. 'To ni stvar, pri kateri si mislite:' Oh, moram biti odgovoren, moram narediti več. 'To preprosto hočeš, skoraj samodejno.'Medtem ko sta James in Kimberly, ki sta si zvezala vozlišče leta 2010, s svojo veliko zalego uživala na množici neverjetnih spominov, sta tudi sama doživela svoj pravi del bojev. Oktobra 2019 je Ne zaupajte B-- v apartmaju 23 igralec je razkril, da je njegova žena prej trpela tri splavi med poskusom dojenčka št. 6. James je novico delil, ko je sporočil, da sta znova noseča.

Znane osebnosti, ki so se pogumno odprle glede trpečih splavov

The Ples z zvezdami alum je oboževalce prisrčno posodobil naslednji mesec novembra 2019. Med epizodo uspešnega tekmovanja CBS v resničnosti je James gledalce obvestil, da njegova žena se je splavila že četrtič .

«Moja žena Kimberly je preživela najhujšo nočno moro vsakega bodočega starša. Izgubili smo otroka, «je po televiziji v živo pojasnil žalostni oče. «Mala duša, ki smo jo pričakovali, da bomo sprejeli v svojo družino, je naredila bližnjico do vsega, kar se skriva dlje. Nikoli ne veš, zakaj se te stvari zgodijo. To sem govoril svojim otrokom. »

Takrat in zdaj! Kelly Ripa, Cindy Crawford in slavne družine več zvezd

Sedem mesecev kasneje je James razkril, da je njegova rjavolasa lepotica junija 2020 izgubila peto nosečnost. «Še enkrat čez 17 tednov,« je takrat zapisal na Instagramu. «Duša, ki bi jo z veseljem pozdravili na svetu, je imela za družino lekcije, ki niso vključevale, da se nam pridruži v živem fizičnem telesu.«

James in Kimberly se kljub zlomom srca nista mogla počutiti bolj hvaležna za svojih pet čudovitih otrok.

Pomaknite se po spodnji galeriji, če želite izvedeti vse o otrocih para!