Jamie Lee Curtis je nor nad svojimi otroki - spoznajte otroke zvezde ‘Halloween’ Annie in Thomas

Kot igralka Jamie Lee Curtis jasno ji daje vse, a enako lahko rečemo, ko gre za njeno vlogo matere njenih dveh čudovitih otrok.

The Noč čarovnic igralka, zdaj 60-letna, in njen mož Christopher Guest sta si zvezala leta 1984 in posvojila sta dva otroka - Annie in Thomas. 'Posvojitev je bila edina pot do družine,' je nekoč razkril Jamie Paktov pogled glasilo. «Ljudje, ki posvojijo plodne, imajo težjo odločitev kot takrat, ko nimaš druge možnosti. To postane izvedljiva možnost za vas. Če želite biti družina, boste to tudi postali. »

Ekskluzivno: Jamie Lee Curtis pripisuje vlogo vloge 'noč čarovnic', ker ji daje življenje, ki ga ima danes

Jamie je tudi razkril, kako zelo resnično je bilo biti mati. 'Materinstvo je spremenilo vse v mojem življenju,' je povedala za objavo. «Ko sem začel igrati, nisem predvideval, da bom kdaj imel otroka. Odločil sem se glede na takratno življenje. ... Zdaj se vsako odločitev odločam z mislijo na svoje otroke. Svoje vloge izbiram skrbno. »Charbonneau / BEI / Shutterstock

Čeprav je odlična mama, je Zlati globusi zmagovalka ima sama dva čudovita starša: Janet Leigh in Tony Curtis , ki so bili tudi v industriji. Vendar sta se par razšla, ko je bil Jamie le tri leta. «Moja mati in očim [ Robert Brandt ] bila poročena 43 let, zato sem imel za to zelo dober vzor , » Freaky petek costar pojasnil na podelitvi nagrad ICG Publicists Awards v Los Angelesu marca 2019.

Morda kot rezultat, »še vedno sem poročen s svojim prvim možem in ponosno imamo dva čudovita otroka,« je na dogodku dejal Jamie. 'In moja hči Annie se bo letos poročila, pravim.'

WARREN TODA / EPA-EFE / Shutterstock

'Ena od velikih prednosti hčerke velikih filmskih zvezd je, da sem jih imel priložnost gledati, kako igrajo igro,' je dodal Jamie. Popolnoma jasno je, da se je A-lister od svojih ljudi naučila marsikaj in to zdaj predaja svojim otrokom!

Pomaknite se navzdol, če želite izvedeti več o vsakem od Jamiejevih dveh otrok!