Janet Jackson se vrti v velike denarje! Oglejte si neto vrednost pevke 'Rhythm Nation'

Marsikdo ve Janet Jackson kot Michael Jackson Sestra, vendar vam zagotavljamo: ustvarila si je kar veliko ime - in njena neto vrednost to dokazuje. Navsezadnje je osvojila pet grammyjev in bila nominirana za oskarja in zlati globus, poleg tega pa nam je dala številne uspešnice.

Janet Jackson še nikoli ni izgledala bolje! Glej njeno preobrazbo od sedemdesetih let

Po navedbahNeto vrednost slavnih, Janet je vredna 190 milijonov dolarjev. Kaj ste še pričakovali od izvajalca «Feedback»? V devetdesetih letih Reklamni pano jo razglasil za 2. najuspešnejšo snemalko desetletja. Mariah Carey je prišel prvi. A tudi s tem odličnim naslovom Janet ni nehala delati bolj kot kdaj koli prej.

ShutterstockSvetu je pokazala, kaj vse zmore, ko je leta 1993 osvojila svojega prvega grammyja za film 'That's The Way Goes.' Janet je temu sledila leta 1995, ko je za 'Scream' zmagala še eno. Da ne omenjam, je modna ikona.

Njena stilistka garderobe Robért Behar prej povedal E Novice! to je bila odlična izkušnja s sodelovanjem s pevko »All For You«, ker je »120 odstotkov« vključena v vse njene kreacije.

Oglejte si Janet Jackson’s Hair Evolution skozi leta!

'Vključena je v vsak majhen vidik vsega,' je dejal. «Ko se ukvarjamo s fitnesom, najprej naredimo vse armature s plesalci in celotne armature z lasmi in ličili ter garderobo, potem se bomo popravili in bili kot, da na primer spremenimo dolžino las na plesalkah, in ona sodeluje pri vse tega. Vsak majhen delček. »

Janet je znana po toliko stvareh, od oblačil do lastne vrednosti do močnih pesmi. Vendar se nič od tega ne more primerjati z občutkom, ki ga dobi od mamice do 2-letnega sina Eisse.

Shutterstock

«Moj sin mi je tudi v kratkih 17 mesecih na planetu pokazal, da lahko ljubezen, ne glede na to, kako globoko verjamete, da ste to čustvo izkusili, vedno globlje. Ljubezen je neomejena, «je že povedala Reklamni pano.

'Za nekoga, kot sem jaz, vzgojenega v šovbiznisu, kjer je vedno skrb zase, kako srečna sem, da me v prvi vrsti skrbi dobro počutje nekoga drugega,' je nadaljevala Janet. «Dan za dnem in noč za nočjo, v naročju imam svojega otroka, sem v miru. Sem blagoslovljen. Čutim blaženost. V teh trenutkih je s svetom vse v redu. »

  • Oznake:
  • Janet Jackson
  • Neto vrednost
  • pevka