Filma Jennifer Aniston in Adama Sandlerja dokazujeta, da sta neverjetna Costars in BFF

V Hollywoodu je veliko odličnih dvojic - od Arnold Schwarzenegger in Silvester Stallone do Brad Pitt in Leonardo Dicaprio in celo Meg Ryan in Tom Hanks . Tista, ki je nismo nikoli videli, je bila vez Jennifer Aniston in Adam Sandler delite, ko sta skupaj na zaslonu.

Vsakič, ko si delijo prizor, se smejimo od začetka do konca. Kdo bi si mislil, da imata dekle iz Los Angelesa in deček iz Brooklyna tako izvrstno kemijo? Zagotovo nismo! Pravzaprav je Adam pojasnil, zakaj z Jennifer dobili tako dolgo ko se je udeležil Neobrezani dragulji premiera na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu v ponedeljek, 9. septembra.

Oglejte si neverjetno kariero Jennifer Aniston na televiziji in v filmih

'Ona je samo moja dobra prijateljica in prijetna oseba,' 50 Prvi datumi stekel alum. «Pred nekaj nočmi sem večerjal z njo. Prav smešna je kot hudič. Ljubim jo.' Tudi mi!Jen nam je ukradla srce, odkar je igrala Rachel Green Prijatelji . Od takrat je nadaljevala s toliko neverjetnimi projekti - pri čemer je bil najnovejši Jutranji šov s Reese Witherspoon .

Leta 2019 sta z Adamom posnela svoj drugi skupaj imenovani film Skrivnost umora . V njem si delijo velik smooch. 'Obožuje jo,' se je pošalil Adam Associated Press . «Pošilja mi besedila:» Devet dni do poljubljanja - prihaja. «

Filmi, ki izhajajo leta 2020: Vodnik po največjih filmskih izdajah

Čeprav je komik poročen z igralko Jackie Sandler , prizna, da mu žena ne moti, ko se mora z Jenom poljubiti na zaslonu. Pravzaprav je bila Jackie v sobi, ko je njen mož poljubil Jen Skrivnost umora .

«Ko sva se poljubila, je edino neprijetno slišati, kako je moja žena ob strani rekla: 'Težje! Težje! Poljubi jo močneje! Globlje! ’» Se je zasmejal. «Oni [Jackie in otroci] so gledali poljubljanje. Všeč jim je. Jennifer imajo radi in želijo, da ima dobre stvari, in rečejo: ‘Daj ji nekaj lepega.’ »Tako smešno!

Pomaknite se spodaj in si oglejte vse filme, v katerih sta Adam in Jen igrala skupaj!