Jennifer Aniston je imela dve službi za nos in se tega ne boji priznati

Ko gre za to, nima kaj skrivati plastična operacija ! Jennifer Aniston Zdi se, da je kljuboval času s svojo brezčasno lepoto - toda nekaj je naravnega, nekaj pa ne! Le dve leti po ločitvi od Brad Pitt , Jen so opazili, da je zapuščala ordinacijo plastičnega kirurga na Beverly Hillsu, kar je najprej sprožilo njene govorice o nosu.

Jen je bila podvržena plastični operaciji, da je 'popravila odstopajoči septum, ki je bil pred 12 leti nepravilno narejen,' je dejal njen predstavnik Nas tedensko ob uri. Njeno prejšnje delo z nosom je bilo opravljeno, preden je zaslovela v hit komediji iz 90-ih Prijatelji . Ugibalo se je tudi, da se je po videzu odločila spremeniti svoj videz zapustil jo je nekdanji mož Brad za njegovo Gospod in gospa Smith soigralec Angelina jolie - vendar se še vedno drži prvotnih odstopajočih trditev o septumih.Jennifer Aniston leta 1992 v primerjavi z letom 2006 in 2008.

«Popravil sem [odklonjeni septum]. Najboljša stvar, ki sem jo kdajkoli storila. Prvič po letih sem spala kot dojenček, «je priznala pozneje istega leta. Kmalu po tem, ko je prišla vest o njeni novi operaciji nosu, TMZ poročala, da je Jen svojega kirurga obtožila, da je informacije razkrila novinarjem - toda dr. Raj Kanodia, ki je tudi izvajal rinoplastike pevki Ashlee Simpson in igralki Cameron Diaz, je te navedbe zanikal.

Toda odkar je Jen čista, se lahko celo smeji in šali glede svoje plastične kirurgije. Med epizodo Znotraj Actors Studio , je odprla dogodek, ki se je zgodil v srednješolskih dneh v softball ekipi, kjer je žoga priletela proti klopi, kjer je sedela, in jo udarila v obraz in si zlomila nos. 'To je zlomljen nos?' je vprašal gostitelj James Lipton, Jen pa je zasmehnila: 'Nekako ne več.'

  • Oznake:
  • Prijatelji
  • Jennifer Aniston
  • nos
  • plastična operacija