'Jeopardy' nas ta teden joka s tistimi modrimi trakovi, ki počastijo Cindy Stowell

Kdor se uglaša na _ Nevarnost _ ta teden bomo videli tekmovalce in gostitelja Alex Trebek vsi nosijo temno modre trakove. To počnejo v čast padlemu tekmovalcu, ki bi tekmoval skupaj z njimi na tem zadnjem turnirju prvakov.

Cindy Stowell, razvijalka znanstvenih vsebin iz Austina v Teksasu, je lani tekmovala v dolgoletni razstavi iger in v šestih dneh zaslužila več kot 103.000 ameriških dolarjev. Gledalci pa niso videli, da se je Cindy takrat borila z rakom IV. Stopnje. Pravzaprav je celotno denarno nagrado nameravala podariti Inštitutu za raziskave raka. 'Resnično bi rada, da denar, ki ga dobim, uporabim za pomoč drugim,' je takrat dejala.

R / RSrdljivo je Cindy umrla 5. decembra, osem dni pred predvajanjem epizod na nacionalni televiziji. Videla pa je svoj velik trenutek - Nevarnost ji je poslal prve tri epizode svojega nastopa v oddaji in celo pospešil dostavo svojega dobitka, da ga je lahko prejela, preden je šla mimo. 'Bila je navdih vsem in bil je privilegij gledati njeno igro,' je v oddaji dejal Emcee Alex. «Cindy je v oddajo prišla z nalogo. Dali smo ji priložnost, da izpolni to poslanstvo in ga je izkoristila, «je dejal izvršni producent oddaje Harry Friedman.

Zdaj, Alex, tekmovalci, posadka in osebje zakulisja Nevarnost nosijo trakove med turnirjem prvakov v počastitev Cindy in za ozaveščanje gledalcev o raku. Poleg tega oddaja v imenu Cindy donira 10.000 dolarjev Inštitutu za raziskave raka.

«Cindy je prišla Nevarnost da se je igrala igre, ki jo je imela rada, in je s tem lahko prispevala k raziskavam raka v upanju, da nikomur drugemu ne bo treba iti skozi to, kar je storila ona, «so sporočili njeni bližnji. Če želite donirati za CRI, obiščite njihovo spletno mesto na cancerresearch.org .

  • Oznake:
  • Alex Trebek
  • raka
  • Cindy Stowell
  • igre kaže
  • bolezen
  • Nevarnost