Joel McHale deli medsebojno vezanje z dvema sinovoma med karanteno: 'Zelo sem hvaležen svoji družini

Medtem ko je bila večina hollywoodske produkcije zaprta zaradi pandemije koronavirusa, Joel McHale delnice izključno z Bližje tedensko da 'nikoli ni bil bolj zaposlen.'

Od priprav na izdajo njegovega novega filma Becky 5. junija in promocijo svojega najnovejšega animiranega filma Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge za snemanje svojega podcasta, 'The Darkest Timeline,' s prijateljem Ken Jeong , 48-letni igralec pravi, da je s svojo ženo zaposlen tudi na šolanju svojih sinov Eddieja (15) in Isaaca (12) Sarah Williams .

'Življenje je nekako bolj razburjeno in težje se je osredotočiti na eno stvar naenkrat,' pravi McHale. «Ozrl se bom na to in rekel:' Res sem moral preživeti veliko kakovostnega časa s svojo družino, 'ker mislim, da bi moral med to pandemijo šestkrat iti na vzhodno obalo in me že veliko ni bilo. »

Rob Latour / Shutterstock

The Skupnosti zvezda dodaja, «Fortnite in Call of Duty ter Madden so velik del našega življenja. Oh, jaz pa sem igral baseball z enim od svojih sinov in drugim sinom, veliko plavamo. Imamo veliko srečo, ker živimo v južni Kaliforniji in imamo bazen, zato se to dogaja. »

Na srečo bo naslednji koncert McHalea gostil slavnostno prireditev, ki ima posebno mesto v njegovem srcu - od doma. The Beastly Ball, TheNajpomembnejše zbiranje sredstev leta Zoo zveze Los Angeles, wv petek, 15. maja, z začetkom ob 18:00. PACIFIŠKI ČAS.

'Moj starejši sin ima zelo rad [živalski vrt],' Juha alum delnice. 'Resnično se je vedno ukvarjal z živalmi in zato imamo tri pse in dva zajca, jaz pa bi jih zagotovo imel več - tudi on -, vendar bi se nas žena verjetno odrekla.'

Pred pogovorom z Bližje tedensko, Joel je pravkar zaključil klic Zoom za svojo prihajajočo oddajo CW Zvezdnica , v katerem igra superjunaka, vlogo, ki jo imenuje enega izmed svojih najljubših. Mislimo pa, da doma kot oče igra superheroja tudi kot oče.

'Če bi bil samski, veste, ne vem, da bi mi bilo verjetno dolgčas ... ampak nisem in sem zelo hvaležen za svojo družino,' pravi McHale. «Ves čas ste [zdaj], zato je pravi čas. Mislim, poskušam najti nekaj pozitivnega v tako groznem času. »

Za več informacij o tem, kako lahko 15. maja sodelujete in se pridružite McHaleu v živo The Beastly Ball, obiščite https://beastlyball.lazoo.org/ . Prav tako bo nekaj posebnih gostovanj, vključno z ambasadorji živalskega vrta Lisa Ling , Carolyn Hennesy , Julie Chang , Jackie Chan , Poševnica in Lance Bass .

  • Oznake:
  • Ekskluzivno