John Krasinski razkril skrivnost devetletne poroke z Emily Blunt: 'Samo izjemno nas podpiramo'

Kako je Janeza Krasinskega in Emily Blunt ostal poročen devet let medtem ko imajo dva otroka in uravnoteženje njihove uspešne hollywoodske kariere? No, 40-letni igralec priznava, da njuna dolgoletna poroka res ni skrivnost. Z 36-letno Emily se res dobro razumeta.

Najslajša citata Emily Blunt in Johna Krasinskega o drug drugem

'Moram reči, da se to nekako zgodi organsko,' je priznal John E! Novice v nedavnem intervjuju. «To je ena tistih stvari, pri katerih sem bil njen velik oboževalec, še preden sem jo sploh spoznal, zato sem še naprej njen velik oboževalec pri vsem, kar počne. Torej smo samo izredno v podporo, dobimo, kakšna je služba, in da moraš potovati in delati nekaj stvari, toda vedno gre za vrnitev domov in biti skupaj, to je najpomembneje. »

Oglejte si to objavo na Instagramu

Počaščen, da je nocoj v rokah tega dvojnega nominiranca! #SAGawardsObjava, ki jo je delil Janeza Krasinskega (@johnkrasinski) 27. januarja 2019 ob 15:26 PST

John in Emily nimata nič proti, da bi ves čas preživela skupaj. Pravzaprav, ko sta se seznanila za snemanje svojega filma iz leta 2018 Tiho mesto vsi skupaj so Emily rekli, naj tega ne počne, ker bi uničil njen zakon .

«Nikoli še nismo [sodelovali] in to je nekakšna velika neznanka. Greš v ta postopek, ne da bi vedel, kako bo. Veliko ljudi je bilo všeč: »Do konca se boš ločil«, vendar smo bili toliko bližje, «je zakulisla v Nagrade SAG 2019 . 'Mislim, da je bilo odkritje, kako smo sodelovali in lahko skupaj nekaj ustvarili, prav posebno.'

Oglejte si Časovno zvezo Emily Blunt in Johna Krasinskega!

Delati na Tiho mesto jih še bolj zbližala. Ko je Emily sprejela svojo nagrado za izjemen nastop igralke v stranski vlogi za grozljivko pri SAG-jih, je svojemu hubbyju na odru izrekla največji krik.

Oglejte si to objavo na Instagramu

# Glasuj

Objava, ki jo je delil Janeza Krasinskega (@johnkrasinski) 1. novembra 2018 ob 11:53 PDT

»To bom v celoti delila z možem Johnom Krasinskim, ki mi je, ker mi je celotna izkušnja tega početja popolnoma prebodla srce,« je zabruhnila. «Ste osupljiv filmski ustvarjalec. Imam to srečo, da sem s tabo in da sem posnel ta film z vami. Hvala, ker ste mi dali vlogo. »

Nekateri ljudje naj bi bili skupaj, kot Emily in John!

  • Oznake:
  • Emily Blunt
  • Janeza Krasinskega
  • poroka
  • odnosi