Zgodovina zmenkov Johna Mellencampa: Oglejte si vse ženske, ki jih je videl od Meg Ryan do medicinske sestre Jamie

Pevka John Mellencamp je v svoji 39-letni karieri v Hollywoodu hodil z nekaj ljubkimi damami. Ne glede na to, ali gre za kratek hit ali dolg zakon, se je zvezda veliko naučila o ljubezni. A čeprav je hodil z res odličnimi ljudmi, se nobena od njegovih preteklih zvez nikoli ne more primerjati s tisto, s katero je imel Meg Ryan .

Oglejte si Meg Ryan in John Mellencamp's Relationship Timeline

« Tako čudovit par sta , »Janezova hči Teddi mellencamp izključno povedal Bližje tedensko februarja 2019. «Oba sta pametna in smešna. Njuni pogovori so zanimivi in ​​tako kot gledanje tekme za ping-pong. Resnično prikažeta najboljše drug iz drugega - tako kot vsi dobri pari. » A nič dobrega ne traja večno.

Oktobra 2019 sta dve zaljubljenci odpovedal zaroko potem ko sta skupaj preživela osem let v paru. Čeprav je bilo srce parajoče, je povedal vir Nas tedensko da igralka 'ni obžalovala.'« Janeza bo vedno imela rada in res, ničesar mu ne nalaga krivde, «je povedal drugi poznavalec Bližje o spet, spet spet par v istem mesecu. «Biti mora takšen, kot je, kar pa je zelo pomembno, Meg mora ohraniti lastno vizijo, lastno identiteto in načrtovati svoje življenje tako, kot se počuti najbolje. In zdaj meni, da je najbolje, da gresta vsak svojo pot. »

Spoznajte bivšo Meg Ryan in Mešano družino otrok Johna Mellencampa

Zaradi prekinitve razmerja je John našel ljubezen z nekom drugim. Nadaljeval je s strokovnjakom za lepoto Medicinska sestra Jamie Sherrill in 'skupaj sta že vsaj mesec dni,' je povedal vir Bližje 1. aprila. 'Kolikor vem, je precej resno.'

Med izbruhom koronavirusa zakonca preživljata še več časa skupaj v karanteni. Edino, kar si Teddi želi, je, da bi bil njen oče srečen. « Teddi je prijatelj z medicinsko sestro Jamie. Pozna jo že nekaj časa - preden je začela hoditi z očetom, 'je v torek, 7. aprila, pojasnil ločen vir.' Resnično jih je vesela. '

Pomaknite se spodaj, da si ogledate celoten časovni načrt Johnove zgodovine zmenkov!